Το 360 ανοίγει τις πόρτες του στα ΜΜΕ και σε επαγγελματίες για ξεναγήσεις

Δελτίο Τύπου  17/05/2019 11:23
Το 360 ανοίγει τις πόρτες του στα ΜΜΕ και σε επαγγελματίες για ξεναγήσεις

Το 360 ανοίγει τις πόρτες του στα ΜΜΕ και σε επαγγελματίες για ξεναγήσεις

Δελτίο Τύπου  17/05/2019 11:23
Το εντυπωσιακό κτίριο 360 που ανεγείρει η Cyfield στο κέντρο της Λευκωσίας θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε δημοσιογράφους και σε συνεργάτες.

RELATED ARTICLES


Η παρουσίαση του 360 καθώς και οι ξεναγήσεις στους χώρους του θα γίνουν την Τρίτη στις 21 Μαΐου για τους δημοσιογράφους και την Πέμπτη 23 Μαΐου για τους συνεργάτες. 

Το εντυπωσιακό κτίριο με τις υψηλές προδιαγραφές κατασκευής και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, βρίσκεται στην τελική ευθεία κατασκευής του.

Το 360, το νέο μοναδικό οικοδόμημα της 101 Development που ανεγείρει ο Όμιλος Cyfield, στο κέντρο της Λευκωσίας αποτελεί σήμερα το ψηλότερο κτίριο της Κύπρου. 

Αποτελείται από 34 ορόφους και διαθέτει 120 διαμερίσματα διαφόρων μεγεθών, καταστήματα, πισίνα, γυμναστήριο, εγκαταστάσεις spa, εστιατόρια καθώς και μια σειρά άλλων σύγχρονων διευκολύνσεων για τους ιδιοκτήτες και τους ενοίκους του.

Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει, ο μοντέρνος σχεδιασμός του και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του, προσφέρουν στους ενοίκους του ένα νέο καινοτόμο σύγχρονο τρόπο ζωής. 

Η μοναδική τοποθεσία του, στην καρδιά της πρωτεύουσας, η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, η υψηλή τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για τις εγκαταστάσεις του και η απέραντη θέα του από κάθε όροφο είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το 360.

Ήδη, το 360 αποτελεί σημείο αναφοράς της πρωτεύουσας και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης και ταυτόχρονα να ενισχύσει την τάση για επιστροφή στο κέντρο της Λευκωσίας.

Η Cyfield με την κατασκευή του συγκεκριμένου οικοδομήματος πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη στον κατασκευαστικό τομέα. 

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας