Νέα εταιρική ταυτότητα για τη Cybarco που αντικατοπτρίζει το λαμπρό της μέλλον

Τη νέα εταιρική της ταυτότητα παρουσιάζει η Cybarco Development Ltd, μέλος του Ομίλου Λανίτη. H ανανεωμένη, φρέσκια και κομψή οπτική ταυτότητα αντικατοπτρίζει τη διαχρονική επιτυχία και το πολλά υποσχόμενο μέλλον της εταιρείας, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τη θέση της ως ο πρωτοπόρος destination developer του νησιού και ηγέτης του κλάδου των πολυτελών ακινήτων. Οι εκλεπτυσμένες γραμμές, η δυναμική γραμματοσειρά - με χρωματικούς τόνους που παραπέμπουν στην καθιερωμένη εικόνα της εταιρείας - και τα φωτεινά χρώματα, αποτελούν τη γραφιστική απόδοση της ιστορικής της πορείας και της πρωτοποριακής της προσέγγισης. 

Έχοντας διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στη διαμόρφωση της Κύπρου από το 1945, η Cybarco έχει συμπληρώσει δεκαετίες επιτυχούς δραστηριοποίησης με επίκεντρο την καινοτομία και τη δημιουργικότητα, διευρύνοντας συνεχώς τα όρια με εμβληματικές αναπτύξεις που έχουν μεταμορφώσει το αστικό περιβάλλον και τον τρόπο ζωής των κατοίκων. Με έργα όπως το Aphrodite Hills Golf Resort, το Sea Gallery Villas, το Akamas Bay Villas, το The Oval, η Μαρίνα Λεμεσού και τo Trilogy Limassol Seafront, η εταιρεία έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του κοινού  ως η πρωτοπόρος εταιρεία ανάπτυξης γης στην Κύπρο με έμφαση στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών. Παγκόσμιας κλάσης αρχιτεκτονική, μοναδικά designs και εξαιρετική θέα - στις πλέον προνομιακές τοποθεσίες – αποτελούν μερικά από τα βασικά κριτήρια που λαμβάνει υπόψη η Cybarco Development για να προσφέρει «κάτι περισσότερο από απλά ένα ακίνητο».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cybarco Development Ltd, κ. Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ανανεωμένη οπτική ταυτότητα της εταιρείας, χαρακτηρίζοντας την ως μια φυσική εξέλιξη του πιο πρόσφατου κεφαλαίου της εταιρείας, του Trilogy Limassol Seafront, αλλά και συμβολισμό των όσων θα ακολουθήσουν στο μέλλον: «Νοιαζόμαστε για την Κύπρο και θα συνεχίσουμε να αναζητούμε τρόπους και να εφαρμόζουμε πρακτικές για την ενίσχυση  της οικονομικής ευημερίας του νησιού μας.  Μετά την επιτυχία του The Oval και της Μαρίνας Λεμεσού, συνεργαστήκαμε με διεθνείς εταίρους για την ανάπτυξη του Trilogy Limassol Seafront, της μεγαλύτερης sky-rise ανάπτυξης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Το επόμενο έργο του Ομίλου Λανίτη, το Limassol Greens, θα φέρει για πρώτη φορά το γκολφ στην πόλη της Λεμεσού. Έχουμε πολλά φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον και είμαστε περήφανοι που σε αυτό μας το ταξίδι έχουμε συνοδοιπόρους μια ομάδα αφοσιωμένων ανθρώπων και συνεργατών».

Η Cybarco συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη στον κλάδο της ανάπτυξης ακινήτων της Κύπρου. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η χώρα μας αποτελεί πόλο έλξης για επενδυτές, επιχειρήσεις και οικογένειες που αναζητούν μια νέα μόνιμη βάση ή εξοχική κατοικία, προσελκύοντας υψηλότερου επιπέδου αγοραστές ακινήτων και τουρισμό. Η μεγαλύτερη πρόκληση σύμφωνα με την εταιρεία, είναι η κατανόηση και ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της ώστε να ενισχύεται ο επιχειρηματικός κόσμος και η οικονομία του τόπου. Όπως ανέφερε ο κ. Χατζηπαναγιώτου: «Πιστεύουμε ότι το ιδανικό ακίνητο δεν είναι μόνο ένα αντικείμενο πόθου ή μια οικονομική συναλλαγή, αλλά κάτι πολύ πιο βαρυσήμαντο. Δημιουργούμε οικίες και γραφειακούς χώρους που είναι μέρος ενός προορισμού και φέρνουν τους πελάτες μας πιο κοντά στην τοπική κοινότητα.»

Η επιτυχημένη πορεία της Cybarco την έχει εδραιώσει ως ένα αξιόπιστο ηγέτη του κλάδου. Η διαχρονική της ακεραιότητα, σε συνδυασμό με το δικό της επιτυχημένο κατασκευαστικό τμήμα με δραστηριοποίηση στην Κύπρο και στο εξωτερικό, την έχουν κρατήσει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Πέρα από την έγκαιρη ολοκλήρωση των έργων, τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και τα ρεκόρ πωλήσεων, η ιστορία της Cybarco χαρακτηρίζεται επίσης από σταθερότητα, συνέπεια και αξιοπιστία. 

Δειτε Επισης

Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου
ETEK: Κορυφή του παγόβουνου οι πλημμυρισμένες φαρμακευτικές αποθήκες
Έπιασε τόπο η παρέμβαση Χριστοδουλίδη-Συνεχίζει βάσει των προνοιών του συμβολαίου το έργο η Kition
Μειώθηκαν οι αγοραπωλησίες ακινήτων το 1ο τρίμηνο-Υποχώρηση στον όγκο και στην αξία των μεταβιβάσεων
Κρίσιμη σύσκεψη για την μαρίνα και το λιμάνι της Λάρνακας-Στο Προεδρικό οι εμπλεκόμενοι φορείς
Ο νέος πολυχώρος εκδηλώσεων που έρχεται στην Λάρνακα-Πού θα βρίσκεται και τι θα περιλαμβάνει
High rise πολυτελείς αναπτύξεις: Πτώση τιμών πώλησης και ενοικίασης αναμένουν οι επαγγελματίες του κλάδου