Limassol Del Mar - Ferre: Aνεβάζουν τον πήχη της αισθητικής

Τον αποκλειστικό σχεδιασμό των επίπλων για 50 διαμερίσματα του Limassol Del Mar ανέλαβε ο ιταλικός οίκος εσωτερικής διακόσμησης, Gianfranco Ferré Home του ομίλου Jumbo, εκ των οποίων έχουν πωληθεί τα δέκα.

Φημισμένοι για τις συνεργασίες τους με ορισμένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια στον κόσμο και δημιουργώντας διαχρονικά στοιχεία σε κομψούς χρωματισμούς και αποχρώσεις, ο Όμιλος Jumbo Group με τον επώνυμο Οίκο Gianfranco Ferré Home, έχουν ενώσει δυνάμεις με το έργο Limassol Del Mar – The Signature Collection, που ανεγείρεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

H συνεργασία του ιταλικού ομίλου με την κοινοπραξία Cypeir Properties Ltd, την οποία απαρτίζουν ο Όμιλος Λεπτός και Όμιλος Δ. Ζαβός, δύο εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστικών εταιρειών της Κύπρου, ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 4 Απριλίου στην Λεβέντειο Πινακοθήκη.

 

 

 


Αναγνωρισμένος ως ο «αρχιτέκτονας της μόδας», μια προσωπικότητα του ιταλικού στυλ και μια ιδιοφυία των γεωμετρικών μοτίβων, ο Gianfranco Ferré μέσω του ομώνυμου Οίκου, θα προσδώσει ένα νέο επίπεδο ποιότητας και τεχνογνωσίας στον σχεδιασμό του έργου.
 

 

Με την συνεργασία αυτή αναβαθμίζεται περαιτέρω το προϊόν του διεθνών προδιαγραφών πολυβραβευμένου αναπτυξιακού έργου Limassol Del Mar.
 


Έργο σταθμός στον κατασκευαστικό τομέα
Αναφερόμενος στο έργο, ο CEO του Ομίλου D. Zavos, Μιχάλης Ζαβός τόνισε ότι αποτελεί την υλοποίηση ενός οράματος για την Κύπρο του αύριο. Σημειώνοντας ότι πρόκειται για το προϊόν συνεργασίας δυο κυπριακών εταιρειών, χαρακτήρισε το Limassol Del Mar ως έργο σταθμός στον κατασκευαστικό τομέα της χώρας. 
 


«Το Limassol Del Mar αναβαθμίζει την παραλιακή περιοχή της Λεμεσού, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης και του τόπου, με τους εργαζόμενους στο έργο να ξεπερνούν τους 1,000», ανέφερε σχετικά ο κ. Ζαβός.


Επεσήμανε ακόμα ότι η συνεργασία με τον οίκο Gianfranco Ferré Home θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο το μεγαλεπήβολο έργο.
 

 

Το έργο έχει σχεδόν πωληθεί
Από την πλευρά του ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Λεπτός, Παντελής Λεπτός εξήγησε: «Από την αρχή θέλαμε ένα έργο με ποιότητα και αναβαθμισμένο, το οποίο θα έπρεπε να έχει υπηρεσίες ξενοδοχείου πέντε αστέρων. Να έχουμε μεγαλύτερα διαμερίσματα και περισσότερη πολυτέλεια. Να απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά». 

 


 
Σημειώνοντας ότι το έργο έχει σχεδόν πωληθεί, καθώς αγοραστές από 17 εθνικότητες έχουν ήδη αποκτήσει διαμερίσματα σε αυτό, τόνισε ότι επιτεύχθηκε ο στόχος για προσέλκυση αγοραστών με ποιοτικό ενδιαφέρον. 

 

 

«Η συνεργασία με την Jumbo ήταν προς αυτή την κατεύθυνση, να επενδύσουμε στην ποιότητα του έργου μέσω της αισθητικής», ανέφερε σχετικά ο κ. Λεπτός.
 

Το Signature Collection αντιπροσωπεύει το εκλεπτυσμένο στυλ
Την ίδια ώρα, ο Massimiliano Ragazzi, Director of Jumbo Group, Worldwide sole producer and distributor of Gianfranco Ferré Home Collection, δήλωσε με τη σειρά του: «Το Signature Collection αντιπροσωπεύει επάξια το εκλεπτυσμένο στυλ για το οποίο ο Οίκος Gianfranco Ferré Home έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως. Αυτό το κοινό όραμα που μοιραζόμαστε με το Limassol Del Mar έχει δημιουργήσει μια αποκλειστική συνεργασία, η οποία παραμένει προσηλωμένη στους κανόνες σχεδιασμού που προκύπτουν από το δικό μας ήθος. Πιστεύουμε στην εξαιρετική ποιότητα και στη σεμνή πολυτέλεια, καθώς το κύρος της επωνυμίας μας καθορίζει τα όρια του τι πιστεύουμε ότι είναι εφικτό. Για τις ανάγκες της συλλογής του Signature Collection, χρησιμοποιήσαμε στοιχεία από την πολιτιστική κουλτούρα του παρελθόντος μας, τα οποία προσαρμόστηκαν στο πνεύμα και στην ιδέα του έργου. Το αποτέλεσμα αποτελεί μια ξεχωριστή συνεργασία που αναδεικνύει αυτά τα εντυπωσιακά διαμερίσματα, ή με έναν τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει μέχρι σήμερα στο νησί».

Το Signature Collection προσφέρει μια σειρά από διαμερίσματα και ρετιρέ των δύο μέχρι έξι υπνοδωματίων. Διαθέτουν πανέμορφα διαμορφωμένα μπαλκόνια με πανοραμική θέα που συνδυάζει το γαλάζιο της θάλασσας με το αστικό τοπίο της Λεμεσού. Ο αρχιτεκτονικός του σχεδιασμός υπογράφεται από το διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο Benoy του Λονδίνου, αλλά και τους συνεργάτες τους στην Κύπρο, UDS Architects, περιβάλλεται από περίτεχνες πισίνες και πλούσιους κήπους που αποπνέουν ηρεμία, δημιουργώντας, έτσι, έναν ειδυλλιακό χώρο στην καρδιά της Λεμεσού, που σμίγει τη γοητεία της παλιάς πόλης με την κοσμοπολίτικη ζωή.»

Δειτε Επισης

Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
ΟΕΒ: Η γενική συνέλευση, οι προκλήσεις για το επιχειρείν και η σημασία της συνεργασίας με το ΚΕΒΕ
DORA: Ο κανονισμός που έρχεται να θωρακίσει τράπεζες, fintech και επενδυτικές από κυβερνοαπειλές