Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Έλενα Αθανασίου: Η Home Chic Home διαθέτει ακίνητα για όλες τις τσέπες

Ο όμιλος εταιρειών Home Chic Home έχει δημιουργήσει και θέλει πάντα να διατηρεί στην γκάμα του ακίνητα για όλες τις τσέπες και για τις ανάγκες.

Όπως αναφέρει η CEO της Home Chic Home, Έλενα Αθανασίου, κάθε κομμάτι από τις υπηρεσίες του ομίλου έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί και να προσφέρει το καλύτερο, αναλόγως με την ανάγκη του πελάτη. 

Όσον αφορά την αγορά ακινήτων της Κύπρου, τονίζει ότι τα χρόνια εμπειρίας της την έμαθαν ότι «η αγορά έχει ανάγκες, τις οποίες πρέπει να ικανοποιείς», ενώ σχετικά με το ενδιαφέρον για high end ακίνητα σημειώνει ότι αυτό προήλθε από την καινοτομία που εφαρμόζεται χρόνια στα κτίρια του ομίλου. 

Ταυτόχρονα, η κ. Αθανασίου εξηγεί γιατί η Λεμεσός αποτελεί ιδανική τοποθεσία για την αγορά ενός σπιτιού, διαμερίσματος ή άλλου ακινήτου.

Ποιες υπηρεσίες παρέχει η εταιρεία, σε ποιους απευθύνεται και ποια περιληπτικά η ιστορία της από το 1994;
Από το 1994 που δραστηριοποιούμαι στον τομέα αυτό, είχα το όραμα να χαράξω την δική μου πορεία και να δημιουργήσω αυτόν τον όμιλο. Αν και με νέες προοπτικές και ιδέες, ο όμιλος είναι χτισμένος σε χρόνια εμπειρίας με μοναδικό στόχο να δημιουργεί όμορφους και λειτουργικούς χώρους διαβίωσης και εργασίας. Ο όμιλος εταιριών “Home Chic Home” έχει δημιουργηθεί με σκοπό να μπορεί να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες υπηρεσίες στον τομέα των ακινήτων. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται τόσο σε Κύπριους όσο και σε ξένους επενδυτές ή και ιδιώτες.

 

 

Ακίνητα για όλα τα βαλάντια

Ποιου είδους και ποιας αξίας ακίνητα διατίθενται προς πώληση ή ενοικίαση;
Ο όμιλος εταιρειών μας έχει δημιουργήσει και θέλει πάντα να διατηρεί στην γκάμα ακινήτων του ακίνητα για όλες τις τσέπες και για τις ανάγκες. Αρχίζοντας από διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου αξίας €150,000 και τελειώνοντας σε έπαυλη εκατομμυρίων ή εμπορικά ακίνητα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέχρι εμπορικά projects για high end επιχειρήσεις. Όλα με γνώμονα τον άψογο σχεδιασμό, κατασκευή και τέλειο φινίρισμα.  


Κατασκευή από το μηδέν ή τελειοποίηση

Τι ζητούν οι Κύπριοι και οι ξένοι αγοραστές όσον αφορά την αγορά ή ενοικίαση κατοικίας; Υπάρχει ενδιαφέρον για τα high end ακίνητα και αν ναι, από ποιους;
Κάθε κομμάτι από τις υπηρεσίες του ομίλου μας, έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί και να προσφέρει το καλύτερο, αναλόγως με την ανάγκη του πελάτη. Μπορούμε να αναλάβουμε μια κατασκευή από το μηδέν ή την τελειοποίηση ενός υφιστάμενου χώρου, πάντα στηρίζοντας τις απόψεις του πελάτη και συμβουλεύοντας τον βάση της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας του προσωπικού μας. Οι δικές μας κατασκευές ωστόσο, απευθύνονται τόσο σε επενδυτές όσο και σε ιδιώτες, οι οποίοι προέρχονται κυρίως από το εξωτερικό. Είναι πελάτες που ψάχνουν είτε ένα έτοιμο χώρο να αγοράσουν είτε θέλουν να χτίσουν στο δικό τους οικόπεδο. Είναι πελάτες που μπορούν να εκτιμήσουν την ποιότητα και έχουν άποψη στην αισθητική. Έχουμε πελάτες για high end ακίνητα και αυτό προήλθε από την καινοτομία που εφαρμόζουμε χρόνια στα κτίριά μας. Είχαμε πάντα την φιλοσοφία «κερδίζω λιγότερα, προσφέρω περισσότερα». Μεριμνούμε έτσι ώστε να εκπαιδεύουμε, να αναβαθμίζουμε και να ενημερώνουμε το προσωπικό μας για τις νέες τάσεις και τεχνολογίες ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα αισθητικά και λειτουργικά. Σε όλες τις αναπτύξεις μας έχουμε δωρεάν διακόσμηση από έμπειρους βραβευμένους σχεδιαστές. Ήμασταν από τους πρώτους που είχαν κερδίσει βραβεία στο εξωτερικό για τα ακίνητά μας τόσο για τον σχεδιασμό όσο και για την κατασκευή. 
 



Η αγορά έχει ανάγκες

Πώς βλέπετε την αγορά ακινήτων της Κύπρου;
Η αγορά αλλάζει συνεχώς και πρέπει να είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς γρήγορα σε αυτήν την αλλαγή. Γι’ αυτό πρέπει να κάνεις μικρά βήματα και σταθερά χωρίς υπερβολές και ενθουσιασμούς. Τα χρόνια πείρας, με έμαθαν ότι στην αγορά δεν προσφέρεις ό,τι θέλεις. Η αγορά ζητά, η αγορά έχει ανάγκες και εσύ πρέπει να τις ικανοποιείς. Ασχέτως με την γρήγορη και απότομη αύξηση των τιμών, εμείς παραμένουμε πιστοί στις αρχές μας προσφέροντας στον πελάτη τιμή λογική σε ότι ακίνητο αναπτύξουμε, γι’ αυτό μας ξέρει η τοπική αγορά και γι’ αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε.

 

 

Ιδανική τοποθεσία για ακίνητα η Λεμεσός

Γιατί πιστεύετε ότι η Λεμεσός διατηρεί την πρωτιά στις πωλήσεις ακινήτων;
Η Λεμεσός είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου. Σε σύγκριση με άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς τα ποσοστά εγκληματικότητας είναι αρκετά χαμηλά, καθιστώντας την ιδανική θέση για διαβίωση και εργασία. Η ανάπτυξη σε εμπορικά κτίρια η οποία προσελκύει υπεράκτιες εταιρείες, οι υψηλές υπηρεσίες που παρέχουν τα ξενοδοχεία και εστιατόρια σε σύγκριση με άλλες πόλεις, το παραλιακό μέτωπο που ξεπερνά τα 20 χιλ. μέτρα με υποδομές που αναβαθμίζονται συνεχώς, ο τρόπος ζωής των κατοίκων, το ανεπτυγμένο υπόβαθρο της  εκπαίδευσης ώστε να δέχεται πολλούς ξενόγλωσσους μαθητές, τα δημόσια έργα κατασκευής, καθιστούν τη Λεμεσό να είναι η ιδανική τοποθεσία για την αγορά ενός σπιτιού, διαμερίσματος ή άλλου ακινήτου.

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης