Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

ONE: Το κτίριο ορόσημο της Λεμεσού προχωρά με εντατικούς ρυθμούς

Η εξέλιξη των κατασκευαστικών εργασιών του υψηλότερου παραλιακού οικιστικού κτιρίου της Ευρώπης είναι πλέον εμφανής και σύντομα, το ΟΝΕ, ο πύργος ορόσημο που θα φτάνει τα 170 μέτρα, θα είναι ορατός από κάθε σημείο της πόλης της Λεμεσού.

Οι κατασκευαστικές εργασίες που αφορούν το υπόγειο του πύργου έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία ενώ αυτές που αφορούν την ανωδομή έχουν φτάσει στο 70% ξεπερνώντας πλέον τα 105 μέτρα ύψος. Παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες επένδυσης του εξωτερικού κελύφους του κτιρίου ενώ στο εσωτερικό έχει αρχίσει ο διαχωρισμός των διαμερισμάτων, καθώς επίσης και η εγκατάσταση των μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών υποδομών.
 
Το ΟΝΕ απεικονίζει την πρόοδο και την εξέλιξη της οικιστικής ανάπτυξης στον τόπο μας. Αποτελεί αρχιτεκτονικό αριστούργημα το οποίο έχει εισάξει σημαντικές μηχανικές και τεχνολογικές καινοτομίες και πρωτοποριακές τεχνικές για τα κυπριακά δεδομένα.
 
Η μεθοδολογία που εφαρμόστηκε τόσο κατά το στάδιο της μελέτης και του σχεδιασμού όσο και κατά το στάδιο της κατασκευής, αποτελεί υπόδειγμα που δικαίως καθιστά το ΟΝΕ ως έργο πρότυπο για την υλοποίηση παρομοίου τύπου έργων στην Κύπρο, ενώ παράλληλα αναδεικνύει την πρωτοπορία της Pafilia στον τομέα των ακινήτων και της ανάπτυξης ψηλών κτιρίων στο νησί.
 
Η Pafilia έχει κερδίσει επάξια τη φήμη της για αριστεία και το όνομα της έχει καταστεί συνώνυμο της κορυφαίας ποιότητας, της καινοτόμου προσέγγισης και του πρωτοποριακού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Αποτελεί την πρώτη εταιρεία που συνεργάστηκε με παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονες, μηχανικούς και μελετητές και που εφάρμοσε εξειδικευμένες πρακτικές ελέγχου και ποιότητας στη βάση διεθνών προτύπων.

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης
To κορυφαίο παγκοσμίως project της Property Gallery στο MIPIM 2024