Νέα γενιά επαγγελματικών κτιρίων

Κάθε επιχείρηση χρειάζεται ένα χώρο σε εύκολα προσβάσιμη τοποθεσία για να εγκαταστήσει τα γραφεία της, ένα κτίριο που θα εξυπηρετεί τόσο τις ανάγκες των εργαζομένων της όσο και των πελατών της. 

Η νέα γένια επαγγελματικών κτιρίων της Cyfield έρχεται να καλύψει όλες αυτές τις απαιτήσεις με κτίρια που βρίσκονται σε κεντρικά εμπορικά σημεία, γεγονός το οποίο συμβάλει μάλιστα και στην προβολή και διαφήμιση της εταιρείας. Τα κτίρια προσφέρουν άνετους και ασφαλής χώρους στάθμευσης με ελεγχόμενη πρόσβαση, ενώ παράλληλα παρέχουν συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και ενεργειακή απόδοση Α. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένα με πρόνοιες που καλύπτουν τόσο τις σημερινές, όσο και τις μελλοντικές εργασιακές ανάγκες προσφέροντας ευελιξία στην διαμόρφωση του χώρου (fresh air, full air condition, structure cable, υπερυψωμένα δάπεδα, πυρασφάλεια). Αξίζει να σημειωθεί πως εντός των κτιρίων υπάρχουν εντυπωσιακά roof bars και χώροι εστίασης για το προσωπικό.

STROVOLOU OFFICES (CH-97)
Το κτίριο CH-97 Strovolou Offices κτίζεται στην Λεωφόρο Στροβόλου και θα είναι έτοιμο σύντομα, αφού η ανέγερση του κτιρίου βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο. Το κτίριο αποτελείτε από ένα υπόγειο χώρο στάθμευσης, ισόγειο lobby, ισόγειο κατάστημα με μεσοπάτωμα και πέντε ορόφους με  γραφεία τα οποία διαθέτουν θέα στο πράσινο. Πρόκειται για ένα κτίριο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από μικρότερες ανεξάρτητες εταιρείες ή γραφεία.

CAPITAL GATE
Το Capital Gate βρίσκεται στην Λεωφόρο Λεμεσού και είναι το πρώτο κτίριο στην είσοδο του αυτοκινητόδρομο της Λευκωσίας, γι’ αυτό και είναι ιδανικό για εταιρείες οι οποίες έχουν πελάτες και εργαζόμενους από διάφορες πόλεις της Κύπρου. Το κτίριο αποτελείται από τέσσερις υπόγειους χώρους στάθμευσης ελεγχόμενης πρόσβασης, ισόγειο lobby, χώρο εστίασής (βεράντα), έξι ορόφους με γραφεία και roof bar. Επίσης έχει πανέμορφη θέα το πράσινο αφού εφάπτεται στο πάρκο Αθαλάσσας.

METROPOLITAN
Το κτίριο Metropolitan, που είναι αυτή την στιγμή υπό μελέτη, θα βρίσκεται σε ένα  από τους σημαντικότερους άξονες της Λευκωσίας στο  κέντρο της πόλης , στην οδό Σπύρου Κυπριανού. Πρόκειται για ένα high rise building το όποιο θα αποτελείτε από τρείς υπόγειους χώρους στάθμευσης, ισόγειο lobby, μεσοπάτωμα, μηχανολογικό όροφο, όροφο με αποθήκες και δεκατρείς ορόφους για γραφεία. Επιπλέον το κτίριο θα διαθέτει και roof bar.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης