Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Σύγχρονη κατασκευή στους Αμπελόκηπους

Συνεχίζει να επενδύει στην δημοφιλή περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα ο Όμιλος Cyfield. Mετά την επιτυχή πορεία των νέων οικοδομών στις οδούς Χατζηκωνσταντή και Κορινθίας στους Αμπελόκηπους στην Αθήνα, o όμιλος συνεχίζει με νέο επταώροφο κτίριο, στοχεύοντας τόσο στους φοιτητές όσο και σε οικογένειες.

Η σύγχρονη αυτή κατασκευή βρίσκεται στην οδό Μεσσηνίας πολύ κοντά στη στάση Πανόρμου του Μετρό και διαθέτει  διαμπερή διαμερίσματα του ενός και δυο υπνοδωματίων, πιλοτή, θέσεις στάθμευσης και ένα υπόγειο επίπεδο με θέσεις στάθμευσης και αποθήκες.

Πρόκειται για ένα κτίριο νέας γενιάς, με μοντέρνο σχεδιασμό, ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας Α’, με πλήρως αυτόνομο ατομικό λέβητα αερίου για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης, εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας, συνεργαζόμενος αυτόματα με τον λέβητα αερίου, εξασφαλίζοντας χαμηλό κόστος θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης. Κατασκευασμένο με εξαιρετικής ποιότητας υλικά, εξασφαλίζοντας άνετη διαβίωση και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

Η περιοχή των Αμπελοκήπων είναι πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας και διαθέτει πληθώρα από μαγαζιά, εστιατόρια, καφετέριες, τράπεζες και άλλες υπηρεσίες.Η συγκεκριμένη οικοδομή βρίσκεται σε πολύ επίκαιρη και πλεονεκτική θέση στην περιοχή Αμπελοκήπων, κοντά στο ξενοδοχείο President, σε ήσυχο ασφαλές σημείο και απέχει μόλις 500 μέτρα από τον σταθμό «ΠΑΝΟΡΜΟΥ» του ΜΕΤΡΟ, το οποίο οδηγεί στο κέντρο της πόλης αλλά και στο Αεροδρόμιο.

Επιπλέον στην περιοχή υπάρχουν σχολεία, νοσοκομεία και δημόσιες υπηρεσίες, με πολύ εύκολη πρόσβαση στους κεντρικούς οδικούς άξονες και αστικές συγκοινωνίες (Λ. Μεσογείων – Λ. Αλεξάνδρας – Λ. Κηφισίας). Το κτίριο βολεύει ιδιαίτερα τους φοιτητές καθώς  βρίσκεται σε κομβικό σημείο όσον αφορά την πρόσβαση στις κυριότερες Πανεπιστημιακές σχολές και σε απόσταση αναπνοής από την Ιατρική Σχολή.

Η αγορά κατοικίας είναι ίσως η σημαντικότερη οικονομική επένδυση της ζωής μας. Η Cyfield της δίνει πραγματική αξία προσφέροντας ποιότητα κατασκευής, συνέπεια στην παράδοση και σίγουρο τίτλο ιδιοκτησίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
80005757 (δωρεάν γραμμή επικοινωνίας)
sales@cyfieldgroup.cm
http://cyfieldgroup.com/project/messinias
 

Δειτε Επισης

Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης
To κορυφαίο παγκοσμίως project της Property Gallery στο MIPIM 2024