Η Kriel Luxury Living εμμένει στη λεπτομέρεια και διαδικτυακά

Η απαράμιλλη πολυτέλεια της συλλογής ακινήτων της Kriel Luxury Living εντυπώνεται περίτεχνα στην ανανεωμένη της ιστοσελίδα σε μια προσπάθεια να δοθεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία στους επισκέπτες της. Η επιτομή της μοντέρνας πολυτέλειας με πυρήνα τη φινέτσα, το στυλ και την ποιότητα, αναλύονται όσο το δυνατό πιο περιγραφικά με στόχο την λεπτομερή ενημέρωση των μελλοντικών πελατών.
 
Κάθε κομμάτι από τη συλλογή της Kriel Luxury Living αποτελεί πρότυπο διαχρονικής κομψότητας εμπνευσμένο από τους καλύτερους επαγγελματίες στον τομέα της ανάπτυξης και φτιαγμένο από τα καλύτερα υλικά.
 
Σερφάροντας στο περιεχόμενο της νέας ιστοσελίδας, κάποιος μπορεί να δει κάποια από τα πιο εντυπωσιακά αναπτυξιακά έργα της Λεμεσού:
 
  • Tο Limassol Del Mar, που ψηλώνει μέρα με την ημέρα και ετοιμάζεται να πάρει την περίοπτη θέση που του αρμόζει ανάμεσα στα σημεία αναφοράς της Λεμεσού. Το μέγεθος και η αρχιτεκτονική του ιδιαιτερότητα, το κατατάσσουν ως το μεγαλύτερο υπό κατασκευή έργο της Λεμεσού. Τα  Blocks A & B  από τα πολυτελή διαμερίσματα του έχουν ήδη πωληθεί σε ξένους επενδυτές από περισσότερες από 15 χώρες. 
  • Το υπερσύγχρονο Address By The Sea, μια από τις κορυφαίες αναπτύξεις ακινήτων, με έντεκα ορόφους και 30 υπερπολυτελή διαμερίσματα και 2 ρετιρέ με ιδιωτικές πισίνες και roof gardens.
  • Το κοσμοπολίτικο Crown Masions, στην καρδιά της Τουριστικής περιοχής της Λεμεσού, με δεκατέσσερα τριώροφα διαμερίσματα και κοινόχρηστη πισίνα. 
  • Το φιλικό προς το περιβάλλον, Princess Court με εννέα διαμερίσματα, στα οποία αξιοποιούνται πλήρως λύσεις μόνωσης υψηλής ενεργειακής απόδοσης.
  • Τις εντυπωσιακές μεζονέτες, Park Mansions, με αρχοντική ταυτότητα δοσμένη με γυαλί, ξύλο και πέτρα, ιδιωτικό κήπο και πισίνα. Οι πέντε οικίες είναι φτιαγμένες από τη αρχή ως το τέλος για να αφήσουν παρακαταθήκη αρχιτεκτονικής πινελιάς ενώ η κατασκευή τους είναι επίσης υπόδειγμα ενεργειακής απόδοσης.
  • Τις 11 σύγχρονές κατοικίες Sun Valley Villas, στην ημιορεινή Παλόδια, στη δημιουργία των οποίων η μαγευτική θέα προς την γειτονική Λεμεσό και η λοφώδης φύση της περιοχής, έπαιξαν ίσως το σημαντικότερο ρόλο στο σχεδιασμό αλλά και την κατασκευή.
  • Το χλιδάτο Royal Court με περίτεχνο συνδυασμό πέτρας και ξύλου, στην Τουριστική περιοχή της Λεμεσού.
  • Το πανέμορφο 4όροφο Bell Air Mansions, με τις μοναδικές γεωμετρικές προσόψεις και τα εντυπωσιακά φινιρίσματα.
  • Το κομψό Bel Air Condos με ιδιωτική παιδική χαρά για τους κατοίκους και με τις χαρακτηριστικές γεωμετρικές προσόψεις της συλλογής Bell Air, στιλάτα συνδυασμένες με γυαλί και ξύλο.
  • Το επιβλητικό Limas Residences των τεσσάρων ορόφων με μεγάλα διαμερίσματα και κοινόχρηστες ανέσεις που ξεχωρίζουν. 
  
Με βάση το Κυπριακό Επενδυτικό Σχέδιο, το οποίο και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, και με έργα που ακόμα αναπτύσσονται ή έχουν ήδη ολοκληρωθεί, η Kriel Luxury Living προσφέρει μια γεύση από Mediterranean Lifestyle σε ξένους επενδυτές. Η δε συχνές συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις επιτρέπει στον Όμιλο να μοιραστεί το όραμα με άλλους εταίρους και επενδυτές που θα ενδυναμώσουν την υφιστάμενη ομάδα έτσι ώστε να συνεχίσουν πιο δυνατά.
 
Ο αξιοθαύμαστος καρπός μια μακροχρόνιας ομαδικής προσπάθειας, μελέτης και εντατικής δουλειάς, απασχολεί επαγγελματικά χιλιάδες ανθρώπους, τοπικές κατασκευαστικές εταιρείες και πολλούς επαγγελματίες συνεργάτες, επιτρέποντας έτσι και στις ιδιοκτήτριες εταιρείες να συνεισφέρουν πιο ουσιαστικά στην κοινότητα της πόλης.
 
Ο όμιλος Kriel, συνεχίζει να θέτει ψηλά τον πήχη με τεχνογνωσία και σκληρή δουλειά διατηρώντας το άριστο της ποιότητας που έθεσε ως αρχικό στόχο αλλά τηρώντας και την υπόσχεση που έδωσε στους πολύτιμους συνεργάτες του.
 
Επισκεφθείτε το http://krielgroup.com/ για να ένα ταξίδι πολυτέλειας. 

Δειτε Επισης

Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι