Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Minthis: Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του πολυτελούς θερέτρου

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του πολυτελούς και κοσμοπολίτικου θερέτρου Minthis έχει αρχίσει, καθώς οι κατασκευαστικές εργασίες του έργου ορόσημου της Pafilia Property Developers, εισέρχονται στο τελικό στάδιο.

Σε 15 μήνες το πολυσύνθετο αναπτυξιακό έργο Minthis, που δεσπόζει στην κορυφή ενός λόφου και απλώνεται σε μια απέραντη έκταση 5 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων σε προστατευόμενη περιοχή του δικτύου Natura 2000, θα αποπνέει ένα νέο αέρα μεσογειακής κομψότητας και άνεσης.

Οι τεράστιες εγκαταστάσεις του Minthis και οι ποικίλες ανέσεις του, δημιουργούν στους κατοίκους και επισκέπτες του ένα απερίγραπτο περιβάλλον, όπου μπορούν να απολαύσουν μια πλούσια εμπειρία διαμονής και ψυχαγωγίας. Συνδυάζοντας επιλογές όπως μια περιπέτεια στα αμέτρητα μονοπάτια της φύσης, μια περιήγηση το ιστορικό μοναστήρι του 12ου αιώνα, την απόλυτη εμπειρία στο γήπεδο γκολφ με 18 οπές το οποίο διαθέτει πλήρεις εγκαταστάσεις κατάρτισης και πρακτικής, ένα εξαίσιο δείπνο με ποτό στο εστιατόριο Clubhouse ή ακόμα απολαυστικό καφέ στο Sport bar, το Minthis ξεπερνά κάθε προσδοκία χαλάρωσης και ευζωίας.

Με την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του έργου, το Minthis αποκτά μια Πλατεία, όπου αναδεικνύεται η αυθεντική κυπριακή φιλοξενία, η τέχνη και η παράδοση. Η Πλατεία θα περιβάλλεται από ένα πολυμορφικό, γεμάτο ζωντάνια χώρο, όπου μπορεί κανείς να δοκιμάσει παραδοσιακά φαγητά, να γευτεί σπιτικό ψωμί και πίτσα από τον ξυλόφουρνο ή να απολαύσει αρωματικό καφέ και γνήσιο παγωτό κάτω από τη σκιά των δέντρων. Ένα ιδιαίτερο σημείο συνάντησης για ποτό είναι το όμορφο και κομψό περιβάλλον του Infusions Bar, όπου οι έμπειροι mixologists θα δημιουργούν εμπνευσμένα κοκτέιλ με βότανα από τους λόφους της περιοχής. Οι λάτρεις του κρασιού θα μπορούν να δοκιμάσουν εξαιρετικές ποικιλίες, επιλέγοντας μέσα από τη μεγάλη συλλογή των εκλεκτών κρασιών της κάβας.

Την Πλατεία του Minthis θα κοσμούν επίσης, κατάστημα και γκαλερί υψηλών προδιαγραφών, με προσεγμένες επιλογές έργων τέχνης - ζωγραφικής και γλυπτικής, καταξιωμένων Κυπρίων καλλιτεχνών. Ένα παντοπωλείο delicatessen θα προσφέρει μια γκάμα από τοπικά προϊόντα του κτήματος Minthis και της γύρω περιοχής, όπως μέλι, ελαιόλαδο, τυριά, αρτοσκευάσματα, φρούτα και λαχανικά.
 
 
Το 2020, το έργο θα συμπληρώσει και ένα πρωτοποριακό Κέντρο Ευεξίας έκτασης 2000 τ.μ., το οποίο βρίσκεται δίπλα από την Πλατεία και θα αποτελέσει μια όαση χαλάρωσης και ηρεμίας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη ολιστική προσέγγιση για σωματική ευεξία και πνευματική ισορροπία.

Σε μια όμορφη τοποθεσία στην καρδιά του Minthis και σε πολύ κοντινή απόσταση από την Πλατεία, το Κέντρο Ευεξίας και το Clubhouse, ανεγείρονται οι νέες 44 πολυτελείς Σουίτες που αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2020 και θα προσφέρουν στους ενοίκους υπηρεσίες και ανέσεις 5 αστέρων, με εκπληκτική πανοραμική θέα στο γήπεδο γκολφ και στη μαγευτική οροσειρά του Τροόδους.

Το Minthis εμπλουτίζεται επίσης με νέες αθλητικές δραστηριότητες, καθώς στην τελική φάση των εγκαταστάσεων του, προστίθενται ένα μοναδικό Ιππικό Κέντρο και ένα Αθλητικό Κέντρο το οποίο περιλαμβάνει γήπεδα τένις, μπάσκετ και μίνι ποδοσφαίρου.

Το Minthis κατάφερε να επεκτείνει το παγκόσμιο αποτύπωμα του και να καθιερωθεί ως ιδανικός προορισμός για έναν τέλειο τρόπο ζωής. Σε ένα τοπίο μοναδικής φυσικής ομορφιάς, όπου κυριαρχούν η φιλόξενη κουλτούρα και η άνεση, η ποιότητα και η πολυτέλεια, η χαλάρωση και η ευεξία, η δράση και η απόλυτη ηρεμία, σε προσκαλεί να ανακαλύψεις μια συναρπαστική ζωή!

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023