Αρχίζουν τα κατασκευαστικά έργα του Dream Tower

Διανύοντας, ήδη, τους πρώτους μήνες του νέου χρόνου, οι εταιρείες Property Gallery και HKCY Hotels είναι έτοιμες για να προχωρήσουν άμεσα με τα κατασκευαστικά έργα του νέου αναπτυξιακού συγκροτήματος, Dream Tower, ενώ οι διαδικασίες ολοκλήρωσης του συνολικού πλάνου ανοικοδόμησης βρίσκονται σε τελικό στάδιο.

Η κα Λύρα Αμβροσίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας Property Gallery, επιβεβαιώνει ότι το Dream Tower, αποτελεί ένα πραγματικά εκλεπτυσμένο αρχιτεκτονικό έργο, το οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες – μια πραγματικότητα που παρέχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα στο υφιστάμενο πακέτο προτερημάτων του. «Το Dream Tower», πρόσθεσε η κα Αμβροσίδου, «αποτελεί πυρήνα προσοχής από σημαντικούς υποψήφιους επενδυτές τόσο, για τον εξαίρετο σχεδιασμό και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία του, όσο και για την προνομιούχα τοποθεσία του και τη απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, που προσφέρει». 
 

 

Η διαδικασία προπώλησης των διαμερισμάτων του έργου συνεχίζεται καταγράφοντας μια πρωτοφανή ροή ενδιαφέροντος από σημαντικούς επενδυτές, με το 20% των διαμερισμάτων να έχουν ήδη πωληθεί.

Με 55 διαμερίσματα του ενός μέχρι τεσσάρων υπνοδωματίων, ρετιρέ και κηπο-διαμερίσματα, το Dream Tower συνδυάζει κορυφαία αισθητική, αναβαθμισμένη άνεση και υψηλή λειτουργικότητα. Οι ιδιοκτήτες κατοικιών αλλά και οι ένοικοι θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικούς χώρους και εγκαταστάσεις.

 



Η εταιρεία Property Gallery Holdings Ltd μαζί με τους συνεργάτες της είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και πώληση ακινήτων στη Λεμεσό και συνδέεται ευρέως με την ανώτερη ποιότητα, τον σχεδιασμό και την καινοτομία, κερδίζοντας μέχρι σήμερα 27 διεθνή βραβεία.

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση