Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

ALTAMIRA: Νέα τεμάχια γης δίπλα από την Μαρίνα Αγίας Νάπας

Δύο νέα τουριστικά τεμάχια γης, αξίας €6.140.000, διαθέτει προς πώληση η Altamira στην «καρδιά» της περιοχής της μαρίνας Αγίας Νάπας. Συγκεκριμένα, τα τεμάχια, έκτασης 13.542 τμ. εμπίπτουν σε τουριστική ζώνη στην περιοχή όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το μεγαλεπήβολο έργο της μαρίνας Αγίας Νάπας, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί το προσεχές καλοκαίρι, και σε απόσταση περίπου 185 μέτρων από τη λεωφόρο Αγίας Θέκλας.
 
Τεμάχια απέναντι από  τη μαρίνα Αγίας Νάπας
Σύμφωνα με την εταιρεία, τα τεμάχια σχηματίζουν ανάποδο «Γ» γεγονός που επιτρέπει την ορθολογιστική ανάπτυξη με το μεγαλύτερο μέρος της να έχει το πλεονέκτημα της θέας προς τη μαρίνα. Παράλληλα, τα τεμάχια εφάπτονται του δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου της Μαρίνας. Δεδομένης της στρατηγικής τους θέσης λόγω της απόστασης τους από τη Μαρίνα καθώς και το ότι  εμπίπτουν στην Τουριστική Ζώνη Τ3δ3, τα τεμάχια έχουν μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης.
 
 
 
 

Πόλος έλξης για επενδυτές
Όπως όλα δείχνουν, η εν λόγω περιοχή εξελίσσεται σε πόλο έλξης για επενδυτές και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου καθώς μετά την ολοκλήρωση της μαρίνας της Αγίας Νάπας θα περιλαμβάνει επαύλεις, διαμερίσματα, μπαρ, εστιατόρια, καταστήματα, καφετέριες κ.λπ., προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ανέσεων και υπηρεσιών. Ήδη παρατηρείται αυξημένο ενδιαφέρον για τεμάχια στην περιοχή πλησίον της Μαρίνας και εντός του 2018 είχε ολοκληρωθεί σημαντικός αριθμός πράξεων.  Το έργο προχωρεί με σταθερούς ρυθμούς ενώ έχει ήδη πωληθεί πέραν του 75% του Ανατολικού Πύργου στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, ενώ παρατηρείται αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον από τις αγορές της Ρωσίας, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.

Πιο συγκεκριμένα, η μαρίνα Αγίας Νάπας θα αποτελείται από πέντε τμήματα:

Τον ‘East Tower’ ο οποίος θα αποτελείται από 26 ορόφους και 90 διαμερίσματα στο σύνολο (1-4 υπνοδωμάτια) και τον ‘West Tower’, ο οποίος θα αποτελείται από 100 διαμερίσματα. Και οι δύο πύργοι έχουν ύψος 100 μέτρα ενώ θα διαθέτουν ιδιωτικό και ελεγχόμενο χώρο στάθμευσης για τους ένοικους τους, υπηρεσίες γυμναστηρίου και 400τ.μ. χώρους για spa. Το τρίτο τμήμα, που φέρει το όνομα  ‘Island Villas’, περιλαμβάνει 12 πολυτελείς κατοικίες μοντέρνου σχεδιασμού των 3, 4 και 5 υπνοδωματίων οι οποίες διαθέτουν ιδιωτικό κατάστρωμα με πισίνα υπερχείλισης και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Ακολουθεί το ‘Peninsula’, το οποίο αποτελείται από 6 κατοικίες που βρίσκονται δυτικά των ‘Island Villas’ και διαθέτουν τα ίδια χαρακτηριστικά και τέλος το ‘Beach Villas’ στο οποίο περιλαμβάνονται 11 κατοικίες των τεσσάρων επιπέδων που διαθέτουν επίσης, ίδια χαρακτηριστικά με τις προηγούμενες.
 
Αφού παραδοθεί η μαρίνα το καλοκαίρι ταυτόχρονα θα κτίζονται τα υπόλοιπα έργα με τον πρώτο Πύργο να ολοκληρώνεται το Δεκέμβριο του 2020. Αξίζει να σημειωθεί πως η μαρίνα θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει 600 σκάφη μήκους από 10 μέχρι 60 μέτρα.
 
Υπενθυμίζεται ότι η Altamira είναι η εταιρεία που διαχειρίζεται το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της ΚΕΔΙΠΕΣ. Όσον αφορά τα τεμάχια γης που βρίσκονται προς πώληση στην περιοχή, θα είναι αναρτημένα για δύο εβδομάδες στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την προσφορά τους μέχρι την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, ώρα 1 το μεσημέρι. Αξίζει να σημειωθεί πως πληροφορίες για την υποβολή προσφορών είναι διαθέσιμες μέσα στην ιστοσελίδα της Altamira, ενώ σημαντική λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός πως ο κάθε υποψήφιος αγοραστής μπορεί να υποβάλει προσφορά χαμηλότερη ή υψηλότερη από την ενδεικτική τιμή πώλησης. Σε κάθε περίπτωση, ο επιτυχών προσφοροδότης είναι αυτός που έχει υποβάλει το υψηλότερο ποσό προσφοράς, δεδομένου ότι η αυτή έχει κριθεί ικανοποιητική από την εταιρεία.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023