Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Νέο ξεκίνημα με μεγάλη επιτυχία της Leptos Estates στην Άπω Ανατολή, Ευρώπη και Μέση Ανατολή

Νέο ξεκίνημα για το 2019 με την παρουσία της Leptos Estates σε διεθνή σεμινάρια και εκθέσεις για ακίνητα και επενδύσεις τις πρώτες δύο εβδομάδες του Ιανουαρίου τόσο στις χώρες της Ασίας, τη Μέσης Ανατολής αλλά και της Ευρώπης.

Οι ομάδες των Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Leptos Estates, καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για να προωθήσουν και να αναδείξουν όχι μόνο τις δραστηριότητες και τα έργα του Ομίλου, αλλά και τις όμορφες και συνάμα κοσμοπολίτικες πόλεις της Πάφου, Λεμεσού και Χανίων γενικότερα. Η όλη προσπάθεια θα συνεχισθεί και κατά τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο στην Ελβετία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Νότια Αφρική, το Κουβέιτ, το Κατάρ, την Αίγυπτο και το Βιετνάμ.

Η επιχειρηματική εξωστρεφής στρατηγική της Leptos Estates και η συνεχής ανάπτυξη υψηλής ποιότητας και κύρους έργα, έχουν προσελκύσει μεγάλες ξένες επενδύσεις από όλη την υφήλιο. Τα έργα που υλοποιούνται αυτή την εποχή είναι κυρίως σε παράκτιες περιοχές, και τα οποία ελκύσουν υποψήφιους αγοραστές με γερά πορτοφόλια”.

Ο ‘Όμιλος Λεπτός, με πάνω από πενήντα εννέα χρόνια εμπειρίας, έχει ένα εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο ακινήτων τόσο στην Κύπρο (Πάφο, Λεμεσό, Λευκωσία), όσο και στην Ελλάδα (Αθήνα, νησιά Κρήτη, Πάρο και Σαντορίνη). Το ποιοτικό αυτό χαρτοφυλάκιο της Leptos αποτελείται από περισσότερα από 350 πρωτοποριακά έργα που περιλαμβάνουν ευρύχωρα διαμερίσματα, κομψά αρχοντικά, πολυτελείς επαύλεις και μοντέρνες κατοικίες σε αποκλειστικά παραθαλάσσιες τοποθεσίες.

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης