Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Στην ελίτ των ακινήτων Minthis και ONE

Δυο ακόμα κορυφαία βραβεία προσθέτει στη συλλογή της η Pafilia Property Developers, με τις διακρίσεις που κέρδισαν το πολυτελές θέρετρο Minthis και το εμβληματικό έργο ONE. Τα δύο έργα ορόσημα που προσελκύουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον και κατατάσσονται στην ελίτ των ακινήτων διεθνώς, τιμήθηκαν με βραβεία 5 αστέρων στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ακινήτων 2018-2019 (European Property Awards 2018-2019), που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο ξενοδοχείο Royal Lancaster στο Λονδίνο. Η κατάκτηση των δύο νέων βραβείων επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της Pafilia στον τομέα της ανάπτυξης ακινήτων και ανεβάζει στις 38, τις διεθνούς επιπέδου διακρίσεις της.

Η ανώτατη διάκριση “Best Leisure Development in Cyprus”, που απέσπασε το πολυσύνθετο αναπτυξιακό έργο Minthis, αποτελεί επιβράβευση για την καινοτόμο προσέγγιση της Pafilia, καθώς και για τον πρωτοποριακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα του έργου.

To Minthis, εκτείνεται σε μια απέραντη έκταση 5 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων, προσφέροντας μαγευτική θέα στο βουνό και τη θάλασσα. Οι κατοικίες και οι επαύλεις, το γήπεδο γκολφ, τα μονοπάτια της φύσης και το εξαιρετικό clubhouse με εστιατόριο και μπαρ, αναδεικνύουν το Minthis, ως τον απόλυτο πολυτελή προορισμό. Με την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του έργου το 2020, το Minthis αποκτά μια πολυμορφική Πλατεία με εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα και γκαλερί, καθώς και ένα πρωτοποριακό Κέντρο Ευεξίας έκτασης 2.000 τ.μ., το οποίο θα αποτελέσει μια όαση χαλάρωσης και ηρεμίας.

Μεγάλη τιμή για την Pafilia αποτελεί και το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο που κατέκτησε το έργο πρότυπο ΟΝΕ, καθώς αναδεικνύεται για άλλη μια φορά, ως το καλύτερο ψηλό οικιστικό κτίριο της Ευρώπης, ενώ παράλληλα επιβεβαιώνεται η μοναδική αξία και η κορυφαία ποιότητα του πρωτοποριακού αυτού αναπτυξιακού έργου.

Το ΟΝΕ που ανεγείρεται στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού, θα είναι το υψηλότερο παραλιακό οικιστικό κτίριο στην Ευρώπη, με ύψος που φθάνει τα 170 μέτρα. Η μοναδική του μορφή θα πλαισιώνει την εκπληκτική πανοραμική θέα στον ορίζοντα της Λεμεσού και θα είναι ορατό από κάθε σημείο της πόλης. Ο εντυπωσιακός πύργος ΟΝΕ, αποτελεί σημείο αναφοράς στην αρχιτεκτονική, καθώς απεικονίζει την πρόοδο και την εξέλιξη της οικιστικής ανάπτυξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ακινήτων αποτελούν μέρος των Διεθνών Βραβείων Ακινήτων, που είναι ο κορυφαίος θεσμός επιβράβευσης εταιρειών, που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς ανάπτυξης γης στην Ευρώπη.
 

Δειτε Επισης

Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης
To κορυφαίο παγκοσμίως project της Property Gallery στο MIPIM 2024
Γ. Μισιρλής: Eκ των βασικών πυλώνων της κυπριακής οικονομίας ο τομέας ανάπτυξης γης