Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας: Ψάχνει κτήριο για ενοικίαση

Η Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ), ζητά την υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος από άτομα ή εταιρείες που διαθέτουν προς ενοικίαση υποστατικό στην Επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα υποστατικό εντός των Δήμων Λευκωσίας, Στροβόλου, Αγλαντζιάς, Έγκωμης και Λατσιών. 

Για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών της Υπηρεσίας απαιτείται συνολικό εμβαδόν 750 τ.μ. περίπου με απόκλιση ±5%, με εύκολη πρόσβαση από τους πολίτες, για περίοδο που δεν υπερβαίνει τα 3 (τρία) έτη, με δικαίωμα παράτασης από μέρους του Ενοικιαστή για άλλες δύο περιόδους 2 (δύο) ετών, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο, αν τα δύο συμβαλλόμενα μέρη συμφωνούν, της διαπραγμάτευσης για μακροχρόνια ενοικίαση, ενοικιαγορά ή αγορά. 

Η οικοδομή πρέπει να είναι έτοιμη για παράδοση το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019. 

Η δήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να απευθύνεται στη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και να κατατεθεί στο ειδικό κιβώτιο προσφορών του ΥΠΠ, που βρίσκεται στον 4ο όροφο του ΚΤΗΡΙΟΥ Β΄ των Κεντρικών Κτηρίων του ΥΠΠ, στη διεύθυνση Γωνία Κίμωνος και Θουκυδίδου, Ακρόπολη, 1434 Λευκωσία, το αργότερο μέχρι τις 09:00 π.μ., την Παρασκευή 28/12/18. Για περαιτέρω πληροφορίες και τυχόν διευκρινίσεις, παρακαλώ καλέστε στο τηλέφωνο με αριθμό 22804047. Για μελέτη και περαιτέρω πληροφόρηση πριν την υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος, σχετικά έγγραφα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (enimerosi.moec.gov.cy/ypp8305).

Σημειώνεται επίσης ότι το σύνολο των εργαζομένων ανέρχεται στους 23 περίπου.

Το υποστατικό πρέπει να παρέχει δυνατότητα πρόσβασης σε άτομα με αναπηρία, να διαθέτει ανελκυστήρα (με προδιαγραφές για ΑμεΑ), κλιματισμό/θέρμανση και δομημένη καλωδίωση (structured cabling) για σκοπούς λειτουργίας δικτύων επικοινωνίας ηλεκτρονικών υπολογιστών, να υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης τέτοιας καλωδίωσης σε όλους τους εργασιακούς χώρους, σύστημα πυρασφάλειας και πυρανίχνευσης όπως και σύστημα συναγερμού, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και ελέγχου πρόσβασης, δηλαδή όλες τις αναγκαίες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.  

Το υποστατικό θα πρέπει να διαθέτει συνολικά 25 χώρους στάθμευσης, 20 χώρους για τις ανάγκες του προσωπικού καθώς και 5 χώρους στάθμευσης επισκεπτών εκ των οποίων τουλάχιστον ένας χώρος στάθμευσης να είναι για ΑΜεΑ.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023