Στέγη ψάχνει το ΓΕΡΗΕΤ

Την υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος από άτομα ή εταιρείες που διαθέτουν κτήριο στην Επαρχία Λευκωσίας ζητά ο Επίτροπος Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το κτήριο πρέπει να είναι συνολικού εμβαδού 2100 τ.μ. περίπου, με απόκλιση ±10%, για τη στέγαση τόσο του του Γραφείου του Επιτρόπου Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ) όσο και της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας (ΑΨΑ)/Εθνικού CSIRT, με εύκολη πρόσβαση από τους πολίτες.

Οι προτιμώμενες περιοχές
Κατά προτίμηση το κτήριο θα πρέπει να βρίσκεται στους μεγάλους δήμους της πρωτεύουσας (Ζώνη 2 στον χάρτη), ενώ πρόσθετο πλεονέκτημα έχουν κτήρια στις λεωφόρους Λεμεσού, Αθαλάσσας, Στροβόλου, Κυριάκου Μάτση, Κέννεντυ, Σταυρού, Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, 28ης Οκτωβρίου, Ακροπόλεως, Ανδρέα Αβρααμίδη και Νίκης (Ζώνη 1 στον χάρτη).

Η περίοδος ενοικίασης θα είναι πέντε έτη, με δικαίωμα παράτασης από μέρους του ενοικιαστή για άλλη μία πενταετία, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο για μακροχρόνια ενοικίαση, ενοικιαγορά ή αγορά. 

Παράδοση έξι μήνες μετά την υπογραφή
Σημειώνεται ότι το κτήριο πρέπει να είναι έτοιμο για παράδοση το αργότερο έξι μήνες μετά την υπογραφή. 

Διευκρινίζεται επίσης ότι το κτήριο που θα προεπιλεγεί, θα επιθεωρηθεί από όλες τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες και οι τροποποιήσεις του κτιρίου που θα υποδειχθούν να υλοποιηθούν, ούτως ώστε το κτίριο να διαμορφωθεί κατάλληλα με βάση τις ανάγκες του ΓΕΡΗΕΤ και της ΑΨΑ/Εθνικού CSIRT, και το συνεπαγόμενο κόστος θα επιβαρύνει αποκλειστικά τον ιδιοκτήτη. 

Οι εν λόγω εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν εντός χρονοδιαγράμματος που θα συμφωνηθεί. Επιπρόσθετα, ο ιδιοκτήτης θα επωμίζεται όλα τα έξοδα συντήρησης του κτιρίου καθ’ όλη τη διάρκεια ενοικίασης του κτιρίου. 

Σύμφωνα με το ΓΕΡΗΕΤ, το σύνολο των εργαζομένων που θα στεγαστούν στο υπό αναφορά κτίριο ανέρχεται στους 77 περίπου, με πρόνοια για ακόμη 20 εργαζόμενους.

Μεταξύ άλλων, το κτίριο πρέπει να διαθέτει επίσης επαρκή αριθμό χώρων στάθμευσης για τις ανάγκες του προσωπικού (77 χώρους), καθώς και δέκα χώρους στάθμευσης επισκεπτών, δηλαδή χώρων με εύκολη πρόσβαση στο κοινό.

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας