Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Aquamarine Villas by Aristo Developers: Απολαμβάνοντας το αυθεντικό γαλάζιο της Μεσογείου

Με την Πάφο να οδηγεί την κούρσα στις πωλήσεις ακινήτων σε ξένους αγοραστές για το σύνολο του 2018, τα παραθαλάσσια έργα της Aristo Developers στην πόλη του Κινύρα συνεχίσουν να γνωρίζουν ισχυρή ζήτηση από δυνητικούς αγοραστές και επενδυτές ακινήτων διαφόρων εθνικοτήτων. 

Η Aristo Developers αξιοποιώντας την μεγάλη διαθεσιμότητα γής προς ανάπτυξη σε απαράμμιλης φυσικής ομορφιάς περιοχές και στα πλαίσια του συνεχούς εμπλουτισμού των παραθαλάσσιων έργων της σε συνάρτηση με το δυναμικό αναπτυξιακό της πρόγραμμα, προσθέτει το 7ο νέο έργο της για το έτος 2018 στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της επαρχίας Πάφου. 

Το «Aquamarine Villas» αποτελείται από 41 παραθαλάσσιες πολυτελείς επαύλεις 3, 4 & 5 υπνοδωματίων, μοντέρνου σχεδιασμού και άρτιων τεχνικών προδιαγραφών με απόλυτο σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο όπου και αναπτύσσονται.

Γειτνιάζει με πολυβραβευμένες αμμώδεις παραλίες, τον παραλιακό Τουριστικό δρόμο της Κάτω Πάφου που οδηγεί στο γραφικό λιμανάκι της πόλης με το Μεσαιωνικό Κάστρο, πληθώρα καφεστιατορίων, καταστημάτων και άλλων υπηρεσιών.
 
Με καλυμμένους χώρους έως και 433 τ.μ, σχεδιασμένες σε μεγάλα οικόπεδα που φτάνουν τα 698 τ.μ, οι επαύλεις στο Aquamarine Villas συνδυάζουν αρμονικά την άνεση και λειτουργικότητα με την πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική.  Οι επαύλεις διαθέτουν μεγάλη ιδιωτική πισίνα, κήπο, ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους επενδυμένους με πολυτελή υλικά υψηλών διεθνών προδιαγραφών ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς αγοραστές όλων των εθνικοτήτων.


Αξίζει να σημειωθεί το ισχυρό αγοραστικό ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί από πλήθος επενδυτών για το νέο έργο του ομίλου, το οποίο και καθιστά το Aquamarine Villas ως μια ιδανική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για διαχρονική επένδυση υψηλών αποδόσεων σε υπεραξίες. 

Με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της, η Aristo Developers, ως ο μεγαλύτερος οργανισμός ανάπτυξης γης στην Κύπρο έχει αναπτύξει έργα ορόσημα όπως το εμπορικό κέντρο Kings Avenue Mall στην Πάφο, το ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα International School Of Paphos, θεματικά πάρκα όπως το Aphrodite Water Park αλλά και γήπεδα γκολφ όπως το παγκοσμίου φήμης Secret Valley Golf Club στο Venus Rock Golf Resort που αποτελεί το μεγαλύτερο υπο ανάπτυξη παραλιακό θέρετρο της Ανατολικής Μεσογείου. 

Με μια πορεία συνέπειας και εμπιστοσύνης πέραν των 38 χρόνων, η ARISTO DEVELOPERS συνεχίζει να πρωτοπορεί σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας έργα διεθνών προδιαγραφών στηρίζοντας και ενισχύοντας την οικονομία της χώρας μας και ιδιαίτερα της Επαρχιάς Πάφου.

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη παρουσίαση του έργου παρακαλώ επικοινωνήστε με την ARISTO DEVELOPERS στο τηλέφωνο χωρίς χρέωση: 8000 2747 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.aristodevelopers.com».

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023