Apollo Tower: Ρετιρέ οροφοδιαμέρισμα 3 υπνοδωματίων

Ένα μοναδικό ρετιρέ υψηλής προβολής στο Apollo Tower, σε μια όμορφη γειτονιά πολύ κοντά στα δύο μεγαλύτερα ιδιωτικά πανεπιστήμια, πολυτελές ξενοδοχείο, ιδιωτικό νοσοκομείο, εστιατόρια και υπηρεσίες, έτσι ώστε να απολαμβάνετε όλα τα προνόμια της κεντρικής τοποθεσίας του. Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή επένδυση, συγκεντρώνει τα βλέμματα τόσο για το μοντέρνο σχεδιασμό του, όσο και για τις παροχές και ανέσεις του που καλύπτουν όχι μόνο τις ανάγκες σας, αλλά και τις επιθυμίες σας με μικρές πινελιές πολυτέλειας.

165 τμ σας περιμένουν στον 6ο και τελευταίο όροφο του κτιρίου σε κυρίως χώρους, που συμπληρώνονται ιδανικά με 82 τμ σε βεράντες. Διαθέτει 3 μεγάλες κρεβατοκάμαρες ενώ το master bedroom διαθέτει en suite μπάνιο και walk in ντουλάπα που εξασφαλίζει την μέγιστη λειτουργικότητα όπως επίσης και 2 ακόμα wc. H εξαιρετική διαρρύθμιση του και ο σχεδιασμός επιτρέπει άνετη διαβίωση εξασφαλίζοντας αρμονία σε όλους τους χώρους και απρόσκοπτη θέα από το σαλόνι και την τραπεζαρία.

Με προεγκατεστημένο σύστημα ψύξης και ενδοδαπέδιας θέρμανσης, διατηρεί την απαραίτητη θερμοκρασία όλες τις εποχές ενώ είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα συστήματα αυτοματισμού για τον εξωτερικό και εσωτερικό φωτισμό, καθώς και τη σκίαση. Παράλληλα, η ηχητική εγκατάσταση εγγυάται εξαιρετικές συνθήκες ακρόασης σε κάθε χώρο, ενώ οι υποδομές για το ενσύρματο διαδίκτυο διαμορφώνουν αδιάλειπτη σύνδεση για ενοίκους και επισκέπτες.

Η εγκατάσταση συστήματος συναγερμού εγγυάται την ασφάλεια σας, έτσι ώστε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή την πολυτέλεια και την απαράμιλλη αισθητική ενός σύγχρονου διαμερίσματος που σχεδιάστηκε με βάση τις επιθυμίες σας, δίνοντας προσοχή σε κάθε μικρή λεπτομέρεια της καθημερινότητας, ώστε τίποτα να μην απασχολεί τη σκέψη σας όσο απολαμβάνεται απρόσκοπτα την υπέροχη θέα και την καινούρια σας ζωή.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
T. +357 22 450 333
F. +357 22 450 305
E. info@goldheritage.com.cy
www.goldheritage.com.cy

 

 

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας