Capital Gate: Μοναδικό κτίριο για να στεγάσει επιχειρήσεις

Ένα γραφειακό συγκρότημα εφάμιλλο με αυτά του εξωτερικού ανεγείρει ο Όμιλος Εταιρειών Cyfield στην είσοδο της Λευκωσίας. Το εντυπωσιακό κτίριο είναι το πρώτο που αντικρίζει κάποιος ερχόμενος στην πρωτεύουσα. Το κτίριο που ανεγείρει η Cyfield, εφάπτεται στο Εθνικό Πάρκο Αθαλάσσας και έχει ανεμπόδιστη θέα προς το πράσινο.

Πρόκειται για το Capital Gate, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να στεγάσει επιχειρήσεις με μεγάλο αριθμό εργαζομένων, καθώς διαθέτει 6 ορόφους με άνετους και μοντέρνους εσωτερικούς χώρους, οι οποίοι μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης.

Επιπλέον, το μοντέρνου σχεδιασμού κτίριο διαθέτει 4 υπόγεια για χώρους στάθμευσης, πολυτελή χώρο υποδοχής, χώρο εστίασής (βεράντα) και ένα εντυπωσιακό κήπο οροφής με απίστευτη θέα.

Το κτίριο λόγω της τοποθεσίας του προσφέρει μεγάλη ευελιξία στους εργαζομένους του, είτε έρχονται από τη Λευκωσία είτε από τις άλλες επαρχίες. Την ίδια ώρα, αποτελεί σημείο υψηλής προβολής καθώς εκτός του ότι είναι εντυπωσιακό, βρίσκεται στην είσοδο της πρωτεύουσας.

Το γραφειακό συγκρότημα, έχει υψηλά πρότυπα σχεδιασμού σε θέματα πυροπροστασίας, θερμικής και ηχητικής μόνωσης και διαθέτει ενεργειακή απόδοση κλάσης Α’.  Έχει σχεδιαστεί ακόμα με βάση την καλύτερη τεχνολογία σε κρυφό σύστημα κλιματισμού και εξαερισμού για να προσφέρει ένα άνετο και υγιές περιβάλλον εργασίας.

Το Capital Gate, θα προσφέρει στις επιχειρήσεις που θα στεγαστούν εκεί ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με τα τελευταία συστήματα τεχνολογίας για να διευκολύνει τις τρέχουσες και τις μελλοντικές ανάγκες τους.

Η αγορά επαγγελματικής στέγης είναι μια σημαντική οικονομική επένδυση που προσδίδει κύρος και υπόσταση σε μια επιχείρηση. Ο Όμιλος εταιρειών Cyfield  δίνει πραγματική αξία στη στέγαση της επιχείρησης σας, προσφέροντας  υψηλή ποιότητα κατασκευής, συνέπεια στην παράδοση και σίγουρο τίτλο ιδιοκτησίας.
 


 

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης