Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Executive Residency Zenon Hotel by Best Western από τoν όμιλο Quality

H Quality Group και η Sunnyseeker Hospitality ανακοίνωσαν επισήμως στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, την έλευση του εντυπωσιακού ξενοδοχειακού έργου στη Λάρνακα: Το πρώτο στην Κύπρο EXECUTIVE RESIDENCY ZENON HOTEL του ομίλου BEST WESTERN.
 
Με βασικό μότο «Feel right at home» το Executive Residency Zenon by Best Western είναι το πρώτο serviced apartment hotel της Κύπρου. Το εντυπωσιακό αυτό ξενοδοχείο  έρχεται να εμπλουτίσει ουσιαστικά το σκηνικό φιλοξενίας της Λάρνακας και την καθιστά πλέον ως το νέο δυναμικά αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό προορισμό της Κύπρου.
 
Με στρατηγική τοποθεσία, μέσα στο εμπορικό κέντρο της πόλης του Ζήνωνα και δίπλα από όλα τα καταστήματα, τις υπηρεσίες και τις διευκολύνσεις που χρειάζεται ο σύγχρονος ταξιδιώτης, το Executive Residency Zenon Hotel δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες και των πλέον απαιτητικών επισκεπτών, προσφέροντας ένα οικιακό αλλά συνάμα πολυτελές περιβάλλον υψηλής αισθητικής. Διαθέτει 39 ευρύχωρα δωμάτια, studios, ενός και δύο υπνοδωματίων, ενώ το κτιριακό συγκρότημα διαθέτει spa, πισίνα στον 4ο όροφο,  ένα εντυπωσιακό lobby, cafeteria & snack bar και βέβαια 42 θέσεις στάθμευσης.
 
H Best Western, με έδρα την Αριζόνα των Η.Π.Α.  είναι ένας ξενοδοχειακός κολοσσός με πάνω από 4.000 ξενοδοχεία και motels σε όλο τον κόσμο. Η σειρά Executive Residency της Best Western με το concept «home away from home» είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει ανέσεις με στυλ  και υψηλή εξυπηρέτηση για τον ταξιδιώτη που είναι υποχρεωμένος να είναι μακριά από το σπίτι του ακόμα και για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Είναι αυτή του είδους η φιλοξενία που σε κάνει να νιώθεις σαν το σπίτι σου.
 
Κατά την διάσκεψη Τύπου, ο CEO της Quality Group, κ. Σάββας Κάκος, με έμφαση ανέφερε: «Το Executive Residency Zenon Hotel είναι ακόμα ένα πρωτοποριακό και  ένα έργο ορόσημο για τη Λάρνακα, που ήρθε να συμπληρώσει τον ξενοδοχειακό χάρτη της πόλης. Προσφέρουμε ένα μοναδικό προϊόν με την υπογραφή μιας από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στον κόσμο και αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή αλλά και ευθύνη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον όμιλο μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το νέο αυτό έργο που η κατασκευή του ξεκινά πολύ σύντομα και αναμένεται να λειτουργήσει το 2020. Η Quality Hospitality, ένας από τους βασικούς πυλώνες δραστηριοτήτων της Quality Group, πιστεύει πάρα πολύ σε αυτό το ξενοδοχειακό concept και είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε και άλλα παρόμοια έργα, φυσικά  με την εγγύηση ποιότητας της Best Western και με τη συνδρομή του στρατηγικού μας συνεργάτη Synnyseeker Hospitality».
 
O κ. Μάριος Πολυβίου, CEO της SunnySeeker Hospitality, τόνισε: «Για μια ακόμη φορά ένας κολοσσός της παγκόσμιας ξενοδοχειακής βιομηχανίας εμπιστεύτηκε την Quality Group και την Sunnysseker Hospitality για την ανάπτυξη και αποτελεσματική λειτουργία ενός Executive Residency Hotel. H ξενοδοχειακή ανάπτυξη της Λάρνακας δεν θα σταματήσει. Θα συνεχίζουμε  να αναπτύσσουμε ξενοδοχειακά έργα και να τα διοικούμε με υψηλά πρότυπα λειτουργίας και εξυπηρέτησης για ένα κοινό που πλέον αναζητά εξειδικευμένα ποιοτικά προϊόντα φιλοξενίας. Δεν είναι τυχαίο που απευθυνθήκαμε στην Best Western. Αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τους μεγαλύτερους hotel and motel operators σε παγκόσμιο επίπεδο. Αναπτύσσει ποιοτικά ξενοδοχειακά προϊόντα για το σύγχρονο ταξιδιώτη που αναζητά εξειδικευμένες υπηρεσίες φιλοξενίας με τα υψηλότερα standards. Επίσης, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με το πρώτο Executive Residency της Κύπρου στην Λάρνακα. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η Λάρνακα  είναι πλέον ο τουριστικός και ξενοδοχειακός προορισμός με την μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Κύπρο. Άρα είναι επιτακτική η ανάγκη να δημιουργηθούν προϊόντα που να καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες της αγοράς. Αποτελεί δέσμευσή μας να συνεχίσουμε μαζί με την Quality Hospitality να αναπτύσσουμε ξενοδοχειακές μονάδες που θα αποτελούν πρότυπο για τον ανταγωνισμό μας».
 

Δειτε Επισης

Το δυναμικό «comeback» των Gloria Jean’s... Η εξαγορά από τον όμιλο Λανίτη και το πλάνο επαναλανσαρίσματος
The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024