Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Park Avenue Residences: Πολυτέλεια στο κέντρο της Πάφου

Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία και με το δυναμικά αναπτυσσόμενο πρόγραμμα της σε πλήρη εξέλιξη η Aristo Developers προσθέτει το “Park Avenue Residences” στην πλουσιότερη συλλογή ακινήτων που διατίθεται σήμερα στην Κυπριακή αγορά. 

Πρόκειται για το 6ο νέο έργο που η εταιρεία σχεδίασε για το 2018 το οποίο και προστίθεται στα 30 υπό κατασκευή έργα που αναπτύσσει σε Πάφο, Λεμεσό και Λευκωσία.  Το “Park Avenue Residences” αποτελείται από πολυτελείς μονοεπίπεδες κατοικίες 3 και 4 υπνοδωματίων, αναπτυσσόμενες σε 2 ορόφους, μοντέρνου σχεδιασμού και άρτιων τεχνικών προδιαγραφών. 

Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κεντρική πλατεία της πόλης, σε μια από τις πιο εκλεκτές περιοχές της επαρχίας Πάφου, απολαμβάνοντας εξαιρετική θέα προς την θάλασσα αλλά και του ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού χαρακτήρα της πόλης με άμεση πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες, εμπορικά καταστήματα και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Με καλυμμένους χώρους έως και 252 τ.μ οι κατοικίες στο Park Avenue Residences συνδυάζουν την άνεση και την λειτουργικότητα με την πολυτέλεια και υψηλή αισθητική.  Κάθε κατοικία διαθέτει ξεχωριστή πύλη εισόδου και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.  Οι ισόγειες κατοικίες διαθέτουν ιδιωτικό κήπο ενώ οι κατοικίες του πρώτου ορόφου Roof Gardens αντίστοιχα. 


Με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της, η Aristo Developers, ως ο μεγαλύτερος οργανισμός ανάπτυξης γης στην Κύπρο έχει αναπτύξει έργα ορόσημα όπως το εμπορικό κέντρο Kings Avenue Mall στην Πάφο, το ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα International School Of Paphos, θεματικά πάρκα όπως το Aphrodite Water Park αλλά και γήπεδα γκολφ όπως το παγκοσμίου φήμης Secret Valley Golf Club στο Venus Rock Golf Resort που αποτελεί το μεγαλύτερο υπο ανάπτυξη παραλιακό θέρετρο της Ανατολικής Μεσογείου. 

Με μια πορεία συνέπειας και εμπιστοσύνης πέραν των 38 χρόνων, η ARISTO DEVELOPERS συνεχίζει να πρωτοπορεί σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας έργα διεθνών προδιαγραφών στηρίζοντας και ενισχύοντας την οικονομία της χώρας μας και ιδιαίτερα της Επαρχιάς Πάφου όπου και προγραμματίζει εντός του έτους την ανάπτυξη πολλών άλλων νέων έργων τόσο στο παραλιακό μέτωπο της πόλης όσο και σε άλλα κεντρικά της σημεία.
 

Δειτε Επισης

Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης
To κορυφαίο παγκοσμίως project της Property Gallery στο MIPIM 2024