Η Pafilia επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της στη Λεμεσό

Η Pafilia Property Developers, παρουσιάζει δύο νέα, πολυτελή έργα στη Λεμεσό, το Vetro Suites και το Amathos Residenses. Οι δύο οικιστικές αναπτύξεις διαθέτουν κομψά διαμερίσματα και βρίσκονται σε προνομιούχες τοποθεσίες, ενισχύοντας έτσι την στρατηγική ανάπτυξη της Pafilia στην κοσμοπολίτικη αυτή πόλη.
 
Το Vetro Suites αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην εντυπωσιακή γκάμα αναπτύξεων της Pafilia. Βρίσκεται  στην καρδιά της Λεμεσού, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου, με εκπληκτική θέα της πόλης και της γύρω περιοχής και σε απόσταση μόνο λίγων λεπτών από την παραλία και τα πεντάστερα ξενοδοχεία της πόλης. Το έργο αποτελείται από 10 πολυτελή διαμερίσματα των 2 και 3ων υπνοδωματίων, ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν στους ιδιοκτήτες ανοιχτούς χώρους διαβίωσης και μεγάλες βεράντες, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν στο έπακρο το υπέροχο μεσογειακό τοπίο. Το Vetro Suites περιβάλλεται από ένα μεγάλο φάσμα υποδομών και επιλογών, που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.
 
Το Amathos Residences, που βρίσκεται σε προνομιούχα τοποθεσία στη Γερμασόγεια, αποδεικνύει έμπρακτα τη συνεχόμενη αφοσίωση της Pafilia στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας ακινήτων, με μοντέρνο, πολυτελή σχεδιασμό και με βάση τις υψηλότερες προδιαγραφές. Το έργο αποτελείται από 11 διαμερίσματα υψηλής αισθητικής 1, 2 και 3 υπνοδωματίων, με κομψό εξωτερικό σχεδιασμό και κοινόχρηστη πισίνα. Συνδυάζοντας μοντέρνα αρχιτεκτονική και πολυτελείς λεπτομέρειες, κάθε διαμέρισμα διαθέτει το δικό του τζάκι και συνδυάζει άψογα τα φυσικά υλικά με υψηλής ποιότητας τελειώματα. Το Amathos Residences επίσης βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την παραλία και τις απαραίτητες υπηρεσίες.
 
Η Marketing Manager της Pafilia Property Developers, Michelle Taliotou, δήλωσε: «Tο Vetro Suites και το Amathos Residences ενδυναμώνουν το πρωτοποριακό χαρτοφυλάκιο αναπτύξεων της Pafilia, το οποίο επεκτείνεται συνεχώς στη Λεμεσό. Τα δύο αυτά έργα αντανακλούν τη δέσμευση μας για ανάπτυξη μοντέρνων κατοικιών στην πόλη και αποτελούν παράλληλα μια εξαιρετική επένδυση».
 

 

 

Δειτε Επισης

Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο