Cyfield: Τρία νέα επαγγελματικά συγκροτήματα γραφείων

Ο Όμιλος εταιρειών Cyfield κατασκευάζει 3 νέα επαγγελματικά συγκροτήματα γραφείων στις πιο κύριες αρτηρίες της Λευκωσίας.

Η εταιρεία έχει προχωρήσει στην ανέγερση τριών σύγχρονων κτιρίων σε κεντρικές τοποθεσίες της πρωτεύουσας και προσφέρει ολοκληρωμένο πακέτο σύγχρονων τεχνικών προδιαγραφών.

Πρόκειται για γραφειακά συγκροτήματα μοντέρνας αρχιτεκτονικής με άνετους χώρους στάθμευσης, υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, συστήματα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, ενεργειακή απόδοση κλάσης Α’, εντυπωσιακά roof gardens και  χώρους εστίασης προσωπικού.

Τα τρία συγκροτήματα γραφείων ανεγείρονται στη Λεωφόρο Στροβόλου (CH-97), στη Λεωφόρου Λεμεσού (CAPITAL GATE) και στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού (METROPOLITAN). Είναι ιδανικά για επαγγελματίες που θέλουν να στεγάσουν την επιχείρηση τους σε ειδικά σχεδιασμένους χώρους με όλες τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές με αναβαθμισμένο εργασιακό περιβάλλον.


CH-97

Η Cyfield δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες που θα αποκτήσουν αυτά τα κτίρια, να διαμορφώσουν τον εσωτερικό χώρο, ανάλογα με τις ανάγκες τους.
Ταυτόχρονα, οι στρατηγικές τοποθεσίες των κτιρίων, εκτός από όλες τις πιο πάνω προδιαγραφές, θα παρέχουν στις εταιρείες που θα τα αποκτήσουν, τα πιο κεντρικά σημεία προβολής και διαφήμισης τους στην Λευκωσία. 
METROPOLITAN

Η αγορά επαγγελματικής στέγης είναι μια σημαντική οικονομική επένδυση που προσδίδει κύρος και υπόσταση σε μια επιχείρηση. Ο όμιλος εταιρειών Cyfield δίνει την πραγματική αξία για την στέγαση της επιχείρησης σας, προσφέροντας  υψηλή ποιότητα κατασκευής, συνέπεια στην παράδοση και σίγουρο τίτλο ιδιοκτησίας.

 

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου