#KainourgiaZoi: Nέα έργα από την Gold Heritage Properties

Νέα έργα από μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον τομέα των ακινήτων. Η Gold Heritage αναπτύσσεται ακόμη πιο δυναμικά και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει 2 νέα έργα στην Λευκωσία.

Το Ostria Residence στον Στρόβολο και το Milos Residence στον Αγίο Δομέτιο (πλησίον Έγκωμης). Οι τοποθεσίες κάθε έργου, στρατηγικά επιλεγμένες, παρέχουν στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες πολλαπλά οφέλη είτε πρόκειται για ιδιοκατοίκηση είτε για επενδυτική αγορά.

Ο μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός, οι άρτιες ποιοτικές κατασκευές και η λειτουργικότητα των διαμερισμάτων, θα καλύψουν κάθε σας στεγαστική ανάγκη. Με το σλόγκαν μας Καινούργια Ζωή θέλουμε να τονίσουμε την θέληση μας να προσφέρουμε στο κοινό ότι καλύτερο ονειρεύεται για την καινούργια ζωή του στο καινούργιο του διαμέρισμα.

Τα Έργα μας:
Το Ostria Residence με μοντέρνα αρχιτεκτονική διαθέτει μόνο 6 διαμερίσματα σε 3 ορόφους, 2 και 3 υπνοδωματίων, 2 διαμερίσματα ανά όροφο συνδυάζοντας διαμπερείς και φωτεινούς χώρους με άνεση, λειτουργικότητα και εξαιρετικό προσανατολισμό και με πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοση Α. Τα διαμερίσματα 3 υπνοδωματίων είναι ιδιαίτερα ευρύχωρα και διαθέτουν 2 χώρους στάθμευσης.
 

 

 

 

Το Milos Residence, επιτομή της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, παρέχει άνεση, απλότητα αλλά και λειτουργική πολυτέλεια με πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοση Α. Διαθέτει 9 διαμερίσματα 3 ανά όροφο, 6 των δύο υπνοδωματίων και 3 του ενός υπνοδωματίου.
 

 

 

Όλα τα διαμερίσματα μας διαθέτουν ενδοδαπέδια θέρμανση και συσκευές κλιματισμού νέας γενιάς για να απολαμβάνετε ιδανικό περιβάλλον όλες τις εποχές. Υπηρεσίες διακοσμητή παρέχονται δωρεάν ώστε να αναδείξετε την προσωπικότητα σας στον χώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αν ανυπομονείτε να δείτε από κοντά πώς η αφοσίωση μας στα υψηλά στάνταρντ μεταμορφώνεται σε καθημερινή πράξη, ελάτε να επισκεφθείτε τα τελευταία διαθέσιμα διαμερίσματα στα έργα μας Apollo Tower που είναι ετοιμοπαράδοτο και το Makedonias Residence που θα είναι παραδοτέο αρχές του νέου έτους. Η καινούργια ζωή στο καινούργιο σας διαμέρισμα.

Ξεναγήσεις στα έργα γίνονται και σαββατοκύριακα.

Σύντομα θα ανακοινώσουμε και νέα έργα.
 
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.goldheritage.com.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 224503333

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας