Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Leptos Golden Mile Resort: Μεταξύ των κορυφαίων σε πωλήσεις αυτό το καλοκαίρι

Το Leptos Estates ανακοινώνει ότι τα τρία έργα του Αναπτυξιακού της συγκροτήματος Golden Mile Resort, το Apollo Village, το Apollo Beach Villas και το Adonis Beach Villas είχαν μεγάλη επιτυχία καθώς κατατάχτηκαν όσον αφορά τις πωλήσεις ακινήτων στις κορυφαίες αναπτύξεις του νησιού μας για αυτό το καλοκαίρι.

Ανακαλύψτε την αξεπέραστη ομορφιά του "Golden Mile", ένα πραγματικό χρυσό κομμάτι της ακτογραμμής της Πάφου το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στο γραφικό λιμανάκι της Κάτω  Πάφου και των υπέροχων παραλιών του Κόλπου των Κοραλλίων. Αυτή η ασυναγώνιστη τοποθεσία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους καλύπτει ένα εντυπωσιακό τμήμα της ακτογραμμής της Πάφου και βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το γνωστό ναυάγιο του Αγίου Νικολάου με τα μαγικά  ηλιοβασιλέματα.

Η εξαιρετική αυτή περιοχή είναι ένα από τα πιο όμορφα και περιζήτητα παράκτια σημεία όπου οι αποχρώσεις της θάλασσας του μπλε και του γαλάζιου, του πράσινου και του τιρκουάζ να δένουν αρμονικά με τη χρυσή ηλιόλουστη ακτή. H Ατελείωτη ηλιοφάνεια, τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και η άγρια φυσική ομορφιά είναι τα κύρια αξιοθέατα της περιοχής. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη ότι η περιοχή προσελκύει πάρα πολλούς επισκέπτες, άλλους περιπατητές, άλλους με βάρκες και κότερα ή και κάποιους να κάνουν περιοδείες ακόμη και με ελικόπτερο .

Το “Αdonis Beach Villas” το τελευταίο δημιούργημα του Ομίλου Leptos στο “Golden Mile” με τη χρυσή ηλιόλουστη ακτή, τις βραχώδεις και αμμώδεις παραλίες της περιοχής δένει αρμονικά με την άγρια φυσική ομορφιά του τοπίου. Αυτή η πολυτελής παραθαλάσσια ανάπτυξη  συνδυάζει τη θέα της θάλασσας με το μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και φινίρισμα, τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και τις πολλαπλές εγκαταστάσεις και ανέσεις υψηλών προδιαγραφών. Το έργο διαθέτει ιδιωτικές πισίνες, όμορφα διαμορφωμένους κήπους, μεγάλες βεράντες και τεράστιους εξωτερικούς χώρους, σύγχρονη και έξυπνη τεχνολογία και λειτουργική συνδεσιμότητα.

“Το Golden Mile” είναι ένα επάξιο όνομα και σωστός χαρακτηρισμός για αυτή την πραγματικά μαγευτική τοποθεσία δίπλα στο κύμα. Το όραμα του Ομίλου Λεπτός μαζί με το βάρος του ονόματος του, δικαιολογεί το πάθος του για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία αλλά συντοχρόνως την μεγάλη ευαισθησία του για την διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής.

Φωτογραφία: Εντυπωσιακές Επαύλεις από το "Golden Mile" στην Πάφο.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023