Το απέραντο Γαλάζιο του Ομίλου Λεπτός στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος Λεπτός   σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε  στην Κύπρο το  1960 και συνεχίζεται στην νησιώτικη Ελλάδα από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 έχει να επιδείξει μια απαράμιλλη και μοναδική για τα δεδομένα της ανατολικής Μεσογείου γκάμα παραθαλάσσιων περιουσιών πάνω στο κύμα.

Στην ηλιόλουστη Πάρο  υιοθετώντας την αρχιτεκτονική του παραδοσιακού κυκλαδικού χωριού και τοποθετημένο στο κατάλληλο μέρος  το Leptos Paros  Gardens ” αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές  και παράλληλα μια προσοδοφόρα επένδυση.

Στην  ονειρική Σαντορίνη και στην όμορφη περιοχή του Μονόλιθου δίπλα στην θάλασσα συναντούμε  το “Leptos Santorini Beach Villas ” με αυτόνομες κατοικίες  με κήπους και ιδιωτικές πισίνες. Την Σαντορίνη την επισκέπτεσαι μια φορά αλλά την αγαπάς αιώνια.

Στην όμορφη Κρήτη και ειδικά στην δυτική περιοχή των Χανίων στον κόλπο  της Κισσάμου συναντούμε το παραλιακό συγκρότημα του ομίλου “Leptos Viglia Beach Villas”. Το έργο αποτελείται από πετρόχτιστες  επαύλεις όλες σε μεγάλα οικόπεδα, με ιδιωτικούς κήπους και πισίνες σχεδιασμένες σύμφωνα με την τοπική Κριτική αρχιτεκτονική .

Κάπου ανάμεσα στην απέραντη  παραλία  που επεκτείνεται δυτικά της πόλης των Χανίων,  στην ιστορική περιοχή του Μάλεμε αναδύεται ξανά  η θεά Αφροδίτη με δυο παραθαλάσσια συγκροτήματα το “Leptos Aphrodite Seafront” και το “Leptos Aphrodite II με όμορφα διαμορφούμενους  κήπους , τεχνητά ποταμάκια, μεγάλη κεντρική πισίνα  που πλαισιώνουν τα διαμερίσματα , ρετιρέ και τις ανεξάρτητες επαύλεις.

Δίπλα στα έργα αυτά , και πάνω στο κύμα ο Όμιλος δημιούργησε σήμερα ένα νέο μοντέρνο έργο το “Leptos Aegean Blue” με μοναδική θέα προς το Αιγαίο με καθαρές αρχιτεκτονικές γραμμές και με χρώματα από την Μεσογειακή  παλέτα.

Αυτό ήταν ένα μικρό αλλά περιεκτικό ταξίδι στο απέραντο γαλάζιο του Ομίλου Λεπτός στα Ελληνικά νησιά όπου κάποιος μπορεί να ζήσει τα γαλάζια όνειρα του.

Για περισσότερες πληροφορίες, ειδικές προσφορές και οργάνωση ταξιδιών επιθεώρησης των έργων παρακαλώ επικοινωνήστε στο Τηλ: (0030) 2821020830 η στο email infochania@LeptosEstates.gr

Δειτε Επισης

Στο κενό έφεση κατά απόφασης Επαρχιακού Δικαστηρίου για υπόθεση αγοράς αξιογράφων και χρεογράφων
Ανοίγματα στο Η.Β. για προσέλκυση επενδύσεων-Παρουσίασε τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Κύπρο ο Χριστοδουλίδης
Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων: Βιώσιμο μέχρι 2080, βούληση για εξορθολογισμό της επενδυτικής πολιτικής
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
125 χρόνια ζωής-Στο…σπίτι της Τρ. Κύπρου το παρελθόν συνάντησε το παρόν και έδωσε ραντεβού με το μέλλον(pics)
Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και με κυπριακή σημαία το θρυλικό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
ΗΠΑ: Δύο εγγεγραμμένες στην Κύπρο εταιρείες στις νέες κυρώσεις κατά Λευκορωσίας
AstroBank: €39,4 εκατ. κέρδη για το 2023-Στο 23,7% ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας