Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Πόλης Χρυσοχούς: Εξαιρετικός προορισμός για παραθαλάσσια ακίνητα

Το ταξίδι κατά μήκος των ακτών της Πάφου συνεχίζει προς τη βόρεια πλευρά, και ιδιαίτερα τα γραφικά χωριά του Ακάμα και τους όμορφους και καταπράσινους Παφίτικους αμπελώνες, όπου φτάνει κανείς στην ειδυλλιακή περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς. Η περιοχή φημίζεται για τη φυσική ομορφιά και το καθαρό της περιβάλλον αλλά και ως μία από τις πιο ρομαντικές περιοχές της Κύπρου λόγω της Θεάς Αφροδίτης. 
 
Δίπλα στο μικρό ψαρολίμανο και τη νέα μαρίνα στο Λατσί βρίσκεται το «Leptos Latchi Beach Villas» ένα πολυτελές αναπτυξιακό έργο με εξοχικές επαύλεις ακριβώς δίπλα στο κύμα, με άμεση πρόσβαση στις αμμώδεις παραλίες και τις γνωστές ψαροταβέρνες της περιοχής.

Σε κοντινή απόσταση από το προτεινόμενο γήπεδο γκολφ, Limni Resort Golf Course οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν παραθαλάσσιες κατοικίες είτε στο «Leptos Argaka Beach Villas» ή στο «Leptos Akamantis Gardens» το οποίο μάλιστα αντιπροσωπεύει την τελευταία προσφορά του Ομίλου στην περιοχή για αυτούς που θέλουν να ζήσουν στις ήσυχες ακτές της Πόλης Χρυσοχούς. Δίπλα σε αυτό το έργο υπάρχει ακόμη το πολύ πιο χαλαρωτικό αναπτυξιακό συγκρότημα με ανεξάρτητες επαύλεις κοντά στις ακτές, το «Leptos Polis Beach Villas» το οποίο προσφέρει πολλά διαφορετικά σχέδια και μοντέλλα μέσα σ ’ένα ευρύχωρο και άνετο περιβάλλον διαβίωσης και ξεκούρασης.
 
Όλες αυτές οι μονάδες ανάπτυξης της Leptos Estates γειτνιάζουν με τη μαγευτική χερσόνησο του Ακάμα έναν τόπο μοναδικής φυσικής ομορφιάς, επίσης, γνωστή για την Φοντάνα Αμορόζα, τα Λουτρά της Αφροδίτης, το φαράγγι του Άβακα, και την ελκυστική παραλία της Λάρας.

Δειτε Επισης

Η αξία της δημόσιας διαβούλευσης για τον δημόσιο χώρο: Η περίπτωση της αναδιαμόρφωσης του Παττίχειου Πάρκου
Δωρεάν υπηρεσίες και μειωμένες χρεώσεις από την Ελληνική Τράπεζα για τους πελάτες της
Παραδόθηκε νέο αντιπλημμυρικό έργο στη Λάρνακα
SKY από την AΝΤΟNIS ZENIOS DEVELOPMENTS LTD
Bowling Boutique Bar & Grill: Ο νέος χώρος bowling που αφίχθηκε στην Έγκωμη (photos)
Φ. Στασόπουλος: Από πού πηγάζει η αύξηση κερδοφορίας της Ελληνικής-Θετική εξέλιξη η συμμετοχή της Eurobank
Ο βραχνάς της έλλειψης προσωπικού και οι κλάδοι με τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας
Ανακαινίσεις ξενοδοχείων-Πυρετώδεις εργασίες και ολικό λίφτινγκ μονάδων στα σκαριά
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
Eurobank Hub: Εκεί που κτυπά η καρδιά της τράπεζας και κτίζεται η τεχνολογική ανάπτυξη του ομίλου (pics)