Panopis Residence: 15 νέα πολυτελή διαμερίσματα υψηλών προδιαγραφών

Νέα διαμερίσματα υψηλών προδιαγραφών στην περιοχή της Γλυφάδας ανεγείρει ο Όμιλος Cyfield. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη κατασκευαστική πορεία του στην Ελλάδα, ο Όμιλος επιχειρεί και νέα ανοίγματα στο δημοφιλές παραθαλάσσιο προάστιο την Αθήνας.

Το πολυτελές κτίριο διαμερισμάτων Panopis Residence, το οποίο θα αρχίσει να κατασκευάζεται σύντομα σε μια έκταση 1560μ, θα αποτελείται από 15 διαμερίσματα 1,2, και 3 υπνοδωματίων τα οποία είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν στους ενοίκους τους άνεση, ασφάλεια και μαγευτική θέα στη θάλασσα.

Η πολυκατοικία Panopis Residence θα ανεγερθεί κυριολεκτικά στην καρδιά της Γλυφάδας (στην οδό Πανώπης) δυο βήματα μακριά από τις υπέροχες παραλίες της και την κεντρική πλατεία με τα δημοφιλή καταστήματα και τα εστιατόρια και μπαρ που σφύζουν από ζωή ολόχρονα.

Οι κοινόχρηστοι χώροι του Panopis residence, θα είναι φωτεινοί και άνετοι. Η πρόσβαση στο κτίριο θα γίνεται με access card και με τηλεχειρισμό στις θέσεις στάθμευσης. Ο μοντέρνος φυτεμένος κήπος με την κοινόχρηστη άνετη πισίνα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των ενοίκων. Τα διαμερίσματα του Panopis Residence θα διαθέτουν κουζίνες και μπάνια μοντέρνου σχεδιασμού, ευρύχωρους χώρους υποδοχής και καλυμμένες βεράντες.  Τα διαμερίσματα θα περιλαμβάνουν επίσης, αυτόνομη  θέρμανση φυσικού αερίου, ατομικούς ηλιακούς θερμοσίφωνες, πόρτα ασφαλείας, ξύλινα  παρκέ στα δάπεδα και διπλά τζάμια με ηλεκτρικά ρολά και σήτες.

Επιπλέον, το κτίριο Panopis Residence είναι σχεδιασμένο με σύστημα θερμοπρόσοψης το οποίο σε συνδυασμό με τα θερμοδιακοπτόμενα αλουμίνια και τα διπλά ενεργειακά τζάμια, προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων, αφού μειώνει δραματικά την κατανάλωση ρεύματος για τη θέρμανση και ψύξη του κτιρίου, σε ποσοστό μέχρι και  50%. Η θερμοπρόσοψη προσφέρει επίσης υψηλής ποιότητας στεγάνωση και προστασία από τα καιρικά φαινόμενα, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί εγγύηση για την πρόληψη ρωγμών, σκασιμάτων και εμφάνισης μούχλας στο εξωτερικό του κτιρίου. Κατά συνέπεια, αυξάνεται σημαντικά η αξία του ακινήτου και επεκτείνεται η λειτουργική ζωή του.

Το κτίριο που θα κατασκευαστεί με άριστης ποιότητας υλικά και προδιαγραφές υψηλών υποδομών, θα προσφέρει στους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων πολυτέλεια, ιδιωτικότητα και ηρεμία. Τα διαμερίσματα στο Panopis Residence είναι ιδανικά για οικογένειες αλλά και για άτομα που εκτιμούν την αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής.
 

 

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας