Glyfada Residence: 24 διαμερίσματα στην κοσμοπολίτικη Γλυφάδα

Με γοργούς ρυθμούς ολοκληρώνεται η κατασκευή του πολυτελούς κτιρίου Glyfada Residence του Ομίλου Cyfield στη Γλυφάδα.

Τα διαμερίσματα που ανεγείρονται σε ένα οικόπεδο 1.900 μέτρων, συνδυάζουν σύγχρονο σχεδιασμό, άριστη ποιότητα κατασκευαστικών υλικών και θέα στη θάλασσα.

Η μοντέρνα πολυκατοικία ανεγείρεται σε μια περιοχή που σφύζει από ζωή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι αμμώδεις παραλίες, τα εστιατόρια, τα κλαμπ, τα καταστήματα αλλά και ο κόσμος που κυκλοφορεί χειμώνα καλοκαίρι στην περιοχή ανεβάζουν την ποιότητα ζωής και πνέουν ένα κοσμοπολίτικο αέρα.

Το κτίριο Glyfada Residence βρίσκεται στην οδό Σάκη Καράγιωργα και αποτελείται από 24 διαμερίσματα 1,2 και 3 υπνοδωματίων τα οποία διαθέτουν μεγάλους χώρους υποδοχής, κουζίνες και μπάνια μοντέρνου σχεδιασμού, υπόγειους χώρους στάθμευσης και ευρύχωρες καλυμμένες βεράντες προσφέροντας στους ενοίκους τους μαγευτική θέα προς το απέραντο γαλάζιο.

Ο σχεδιασμός του κτιρίου εκτός από την άνεση και την πολυτέλεια, στοχεύει και στην ενίσχυση της ασφάλειας των ενοίκων του καθώς τα διαμερίσματα είναι προσβάσιμα μέσω ασφαλούς εισόδου από μάρμαρο.

Το κτίριο στη Γλυφάδα διαθέτει ακόμα ανελκυστήρα τελευταίας τεχνολογίας, ο οποίος θα μεταφέρει τους ενοίκους από τους υπόγειους χώρους στάθμευσης κατευθείαν στα διαμερίσματα τους.

Ο υπέροχος κήπος, η εντυπωσιακή πισίνα και ο καλυμμένος χώρος είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν στους ενοίκους του κτιρίου και τις οικογένειες τους ατελείωτες ώρες διασκέδασης και χαλάρωσης. Στα ρετιρέ του κτιρίου συμπεριλαμβάνεται και roof-garden.

Το κτίριο περιλαμβάνει ανεξάρτητη κεντρική θέρμανση για όλα τα διαμερίσματα, παρκέ δάπεδα, διπλά τζάμια με ηλεκτρικά ρολά και προδιαγραφές τελευταίας τεχνολογίας με στόχο να προσφέρουν στους ενοίκους των διαμερισμάτων ένα αναβαθμισμένο τρόπο ζωής. 

Το πολυτελέστατο κτίριο Glyfada Residence με τα 24 διαμερίσματα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

 

 

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας