Συνεργασία Property Gallery Holdings Ltd με SARELS E.P.C.M. LTD

Δελτίο τύπου  18/05/2018 11:28
Συνεργασία Property Gallery Holdings Ltd με SARELS E.P.C.M. LTD

Συνεργασία Property Gallery Holdings Ltd με SARELS E.P.C.M. LTD

Δελτίο τύπου  18/05/2018 11:28
Η εταιρεία SARELS E.P.C.M. LTD, μέλος του διεθνούς ομίλου εταιρειών, είναι ο ιδιοκτήτης της προνομιούχας περιοχής που βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και όπου θα αναγερθεί το έργο.  
 
Η P.L. Property Gallery Holdings Ltd είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και πώληση ακινήτων στην πόλη και επαρχία Λεμεσού και συνδέεται ευρέως με την ανώτερη ποιότητα, τον σχεδιασμό και την καινοτομία, κερδίζοντας μέχρι σήμερα 27 διεθνή βραβεία.
 
Το έργο των 118,346 m² θα αναγερθεί σε μία από τις λίγες εναπομείναντες  παράλιες και κατά συνέπεια περιζήτητες περιοχές της πόλης και θα περιλαμβάνει πολυτελείς επαύλεις και διαμερίσματα που θα απολαμβάνουν ανεμπόδιστη θέα στη Μεσόγειο θάλασσα.  Αντικατοπτρίζοντας ένα καθαρά ψηλό προ αστικό επίπεδο διαμονής, στους χώρους θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων,  υπερσύγχρονο γυμναστήριο, Spa και Club House σχεδιασμένα με γνώμονα τους απαιτητικούς αγοραστές και επενδυτές. Η πλούσια βλάστηση και οι εξωραϊσμένοι κήποι θα προσφέρουν αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Οι κάτοικοι θα επωφελούνται από υπηρεσίες και ανέσεις εφάμιλλες ξενοδοχείων 5*. 
 
Η εξαιρετική τοποθεσία σε συνδυασμό με την ποιότητα, τον σχεδιασμό και την εστίαση σε ψηλού επίπεδου τρόπου ζωής, εγγυώνται σημαντικές αποδόσεις τόσο στους επενδυτές όσο και στους αγοραστές.
 
Ταυτόχρονα, η ανακοίνωση της συνεργασίας για το έργο θα προσφέρει ανάσα ανακούφισης στην οικονομία της Κύπρου, καθώς αναμένεται να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας, οι οποίες είναι απαραίτητες για την υλοποίηση του μεγαλειώδους έργου
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας