Δ. ΖΑΒΟΣ: Ολοκλήρωση και πώληση  2 νέων έργων στη Γερμασόγεια

Ο Όμιλος Εταιρειών Δ. Ζαβός αναγγέλλει την ολοκλήρωση και την εξολοκλήρου πώληση δύο νέων πολυτελών  έργων,  το Crown Mansions και το Princess  Court,  τα οποία βρίσκονται στη μαγευτική γη της της Γερμασόγειας, του περιώνυμου προαστίου της Λεμεσού.

Το επιβλητικό συγκρότημα κατοικιών “Crown Mansions” αποτελεί ήδη την περηφάνεια και το καύχημα της περιοχής – ένα συγκρότημα 14 διακριτών κατοικιών, με σχέδιο που αναδεικνύει ένα μοναδικό συνδυασμό φυσικού φωτός, ευρύχωρων δαπέδων και μεγάλων βεραντών, καθώς και κατασκευαστικών υλικών ύψιστης ποιότητας και προδιαγραφών. Όλες οι προσθήκες και τα φινιρίσματα, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, επιλέχθηκαν με μεγάλη προσοχή με κριτήριο το μοναδικό τους στιλ και την ανθεκτικότητά τους, διασφαλίζοντας έτσι το εξαιρετικό lifestyle που εξαρχής υποσχόταν, αλλά και διαμορφώνοντας ένα μοναδικό αμάλγαμα όλης της γοητείας του νησιού, του κύρους και της γαλήνης που αποπνέει η Γερμασόγεια, αλλά και της πεμπτουσίας της Μεσογειακής χλιδής.

Οτιδήποτε φέρει τίτλους ευγενείας, οφείλει να αναδίδει τελειότητα ή να σβήνει στη δίνη της χλεύης. Το “Princess Court” απέδειξε περίτρανα πως το βασιλικό της όνομα δεν ήταν ούτε μάταιο, ούτε κενό νοήματος. Το συγκρότημα περικλείει εννέα διαμερίσματα 2 και 3 υπνοδωματίων, το καθένα τους με ιδιωτικά πάρκινγκ εκτός δρόμου και στεγασμένους αποθηκευτικούς χώρους. Αποπνέοντας ένα ιδιαίτερα ελκυστικό σύγχρονο σχέδιο και χρησιμοποιώντας υλικά ανώτατης ποιότητας, το Princess Court αξιοποιεί στο μέγιστο λύσεις μόνωσης υψηλής ενεργειακής απόδοσης στα ευρύχωρα διαμερίσματά του, το καθένα από τα οποία έχει en-suite μπάνια, επίλεκτα κεραμικά και εντοιχισμένες συσκευές. Η κομψότητα του εσωτερικού του επενδύεται από τα στιλάτα φινιρίσματα των εξωτερικών χώρων, την πισίνα και τις εγκαταστάσεις γυμναστηρίου του διπλανού συγκροτήματος, του Crown Mansions.

Η ασυναγώνιστη επιτυχία των δύο αυτών έργων αποτελεί απλά προάγγελο των όσων μέλλουν να συμβούν στην περιοχή. O Όμιλος Δ. Ζαβός προγραμματίζει την έναρξη ακόμα ενός νέου έργου, στην ίδια περιοχή, το Royal Court.

Το Royal Court είναι προορισμένο να αναδειχθεί ως το απόλυτο σύμβολο χλιδής στο φανταστικό φυσικό περιβάλλον που περιβάλλει τη Λεμεσό, περικλείοντας έναν αριθμό ευρύχωρων και σύγχρονων κατοικιών. Το βασικό σχέδιο των εξωτερικών χώρων έχει ήδη καταστρωθεί, με την πρόσοψη να αποπνέει ένα ξεχωριστό γεωμετρικό στιλ και να συνδυάζει υπέροχα τα στοιχεία του ξύλου και της πέτρας, καθώς κι ένα υπέροχα διαμορφωμένο περιφραγμένο εξωτερικό χώρο, για επιπλέον ιδιωτικότητα και ασφάλεια.  

Εσωτερικά, περνώντας την ευρύχωρη είσοδο, το συγκρότημα χωρίζεται σε τρία επίπεδα με εννέα διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων, διαφορετικού μεγέθους και σχεδίου, καλλιεργώντας μια αίσθηση αλληλεγγύης και καλής γειτονίας μεταξύ των ενοίκων. Όλα τα διαμερίσματα θα διαθέτουν στεγασμένο ιδιωτικό πάρκινγκ και αποθήκη.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων, ώστε να διασφαλιστεί η αφθονία χώρου, τα άριστα κατασκευαστικά υλικά και φινιρίσματα φινετσάτης κομψότητας. Πράγματι, ευρύχωρα δωμάτια θα οδηγούν σε μεγάλα μπαλκόνια με συρόμενες μπαλκονόπορτες που θα προσφέρουν φανταστική θέα προς την πόλη και το υπέροχο περιβάλλον της. Και μιας και το πολυτιμότερο απόκτημα της Κύπρου είναι η ηλιοφάνειά της, όλα τα παράθυρα είναι προσεκτικά τοποθετημένα ώστε να διασφαλίζουν αφθονία φυσικού φωτός, με υπνοδωμάτια και καθιστικά προσανατολισμένα έτσι ώστε να εγγυώνται απόλυτη άνεση και άριστη αξιοποίηση του χώρου.

Η είδηση για το νέο αυτό μεγαλεπήβολο σχέδιο έχουν ήδη διαρρεύσει και το νέο έργο του Ομίλου Δ. Ζαβός έχει προσελκύσει τα βλέμματα τόσο ντόπιων και ξένων αγοραστών και επενδυτών.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια