Νέα ανάπτυξη στο Aphrodite Hills Resort

Στο ομορφότερο και πολυβραβευμένο θέρετρο της Πάφου, στο Aphrodite Hills Resort, ένα νέο αναπτυξιακό έργο ετοιμάζεται να κλέψει τις εντυπώσεις στον τομέα του Real Estate της περιοχής.

Η Αφροδίτη, έχοντας δεδομένη την απόλυτη κυριαρχία της, παραχώρησε στον Ποσειδώνα το πιο ξεχωριστό σημείο του λόφου της. Με άπλετη και απρόσκοπτη θέα τα όμορφα νερά της Μεσογείου και την Πέτρα του Ρωμιού, το νέο project Poseidon Grand Villas ανεγείρεται σε εξαιρετικά προνομιακή πλαγιά του Aphrodite Hills Resort. 

Το project αποτελείται από 2 διαφορετικά συγκροτήματα κατοικιών: Uranus Grand Villas και Hermes Sea View Villas ενώ ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή της απαράμιλλης ποιότητας και πολυτέλειας των κατοικιών που εδώ χρόνια παρουσιάζει το Aphrodite Hills Resort.
 
Σημαντική επένδυση
Σε συνδυασμό με τις ανέσεις του Resort που το ξεχώρισαν και το τοποθέτησαν στη υψηλότερη θέση της Ευρώπης ως το καλύτερο Ευρωπαϊκό Golf Resort για το 2018, οι πολυτελείς επαύλεις αποτελούν την σοφότερη επιλογή επένδυσης Κυπρίων και ξένων επενδυτών.

Η Aphrodite Hills Holiday Residences προσφέρει άριστες υπηρεσίες στην προοπτική ενοικίασης και αξιοποίησης της εκάστοτε επένδυσης καθώς η Aphrodite Hills Property Management διασφαλίζει τη συντήρηση, φροντίδα και διαχείριση των κατοικιών.
 
Δέσμευση στην ποιότητα και τον άριστο σχεδιασμό
Οι πολυτελείς κατοικίες του έργου κατασκευάζονται με γούστο και ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια ενώ ο κομψός σχεδιασμός βασίζεται κατά πολύ στη μοναδικότητα της τοποθεσίας, το μαγικό της ηλιοβασίλεμα και την απρόσκοπτη θέα της θάλασσας.
Ευρύχωροι και λειτουργικοί χώροι, μοντέρνες κουζίνες & εντοιχισμένες συσκευές, κεντρικός κλιματισμός, ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης, ιδιωτική πισίνα, ξύλινα & μαρμάρινα πατώματα, πάγκους από γρανίτη και τελειώματα που δίνουν την βαθιά αίσθηση πολυτέλειας και άριστης ποιότητας, συνθέτουν το νέο οικιστικό project.
 
Poseidon Grand Villas:

  • Uranus Grand Villas:
    - 12 ανεξάρτητες πολυτελείς διώροφες επαύλεις 4 υπνοδωματίων (318m²)
  • Hermes Sea View Villas:
    - 5 ανεξάρτητες ισόγειες πολυτελείς επαύλεις 3 υπνοδωματίων (266m²)
    - 9 ανεξάρτητες πολυτελείς διώροφες επαύλεις 4 υπνοδωματίων (318m²)

 
Aphrodite Hills Resort: European Golf Resort of the Year 2018
Το Aphrodite Hills Resort  παρέχει επιλογές διαμονής με ξενοδοχείο 5-αστέρων με 290 έξοχα δωμάτια & σουίτες, ενώ ένα μεγάλο μέρος των πολυτελών επαύλεων και των διαμερισμάτων παίρνουν τη φιλοσοφία των self-catering διακοπών που προσφέρονται από την Holiday Residences, σε άλλα επίπεδα με καινοτόμες και πολυτελείς υπηρεσίες.

Το μοναδικό αναγνωρισμένο PGA National Cyprus γήπεδο γκολφ των 500,000τ.μ, είναι ο πυρήνας του πανέμορφου και βραβευμένου Resort με ακαδημία τένις με 9 επαγγελματικά γήπεδα, Retreat Spa με 27 δωμάτια εξειδικευμένων θεραπειών, ακαδημία ποδοσφαίρου, μονοπάτια της φύσης για περπάτημα και τρέξιμο, ιππασία, τοξοβολία, ποδηλασία, παιδικό club, υδροπάρκο, σουπερμάρκετ, καφετερίες, καταστήματα, ιατρικό κέντρο, εκκλησάκι, 18 εστιατόρια και μπαρ, πισίνες, γυμναστήριο.
 


 

 

Δειτε Επισης

Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία