This is your view: Τελευταία ευκαιρία για αγορά κατοικίας στη Μαρίνα Λεμεσού

Η Μαρίνα Λεμεσού αποκαλύπτει ότι απομένουν λίγα μόνο ακίνητα προς πώληση στον πλέον συναρπαστικό προορισμό της Μεσογείου, χαρίζοντας έτσι μια τελευταία ευκαιρία σε δυνητικούς αγοραστές να ανακαλύψουν το μαγευτικό τρόπο ζωής που προσφέρει, πάνω στη θάλασσα. Η επιτυχία των πωλήσεων της πρώτης μαρίνας στην Κύπρο με δυνατότητα ελλιμενισμού superyacht είναι πράγματι εντυπωσιακή και αποτελεί ένδειξη της ευρωστίας της αγοράς ακινήτων στη μαρίνα και της μοναδικότητας του οικιστικού προϊόντος της, το οποίο έχει ήδη προσελκύσει αγοραστές πέραν των 30 εθνικοτήτων.
 
Βασικό κίνητρο για κάθε αγοραστή αποτελεί ο συνδυασμός της ποιότητας ακινήτων, των άριστων παροχών και εγκαταστάσεων για σκάφη και του συναρπαστικού τρόπου ζωής που προσφέρουν οι κατοικίες στη Μαρίνα Λεμεσού. Τα διαμερίσματα του συγκροτήματος Castle Residences που απομένουν, καθώς και οι πρόσφατα ολοκληρωμένες επαύλεις Island Villas, αντικατοπτρίζουν τη μοναδικότητα αυτής της ευκαιρίας για αγορά πολυτελών ακινήτων που συνδυάζουν παράλληλα αστική και παραθαλάσσια ζωή. Πρόκειται για κατοικίες υψηλών προδιαγραφών που περιβάλλονται αποκλειστικά από θάλασσα και έχουν θέα τη μαρίνα και την ακτογραμμή της Λεμεσού.
 
Όλες οι επαύλεις του συγκροτήματος Island Villas διαθέτουν, εκτός από μαγευτική θέα, και ιδιωτικό θαλάσσιο χώρο ή ιδιωτική θέση ελλιμενισμού για σκάφη μήκους μέχρι 60 μέτρα. Οι Island Villas, που αποτελούν την «κορωνίδα» των παραθαλάσσιων οικισμών του Έργου, είναι έτοιμες προς κατοίκηση, ενώ απομένουν μόνο 15 επαύλεις προς πώληση, καθώς το ποσοστό πωλήσεών τους έχει ήδη αγγίξει το 80%.
 
Τα διαμερίσματα του συγκροτήματος Castle Residences είναι οι μοναδικές κατοικίες στη Μεσόγειο που περιβάλλονται αποκλειστικά από θάλασσα και η πρόσβαση στο νησί όπου είναι κτισμένες γίνεται μέσω ιδιωτικής γέφυρας. Με απρόσκοπτη θέα στη Μαρίνα, στο απέραντο γαλάζιο και στην παραθαλάσσια πόλη της Λεμεσού, ξεχωρίζουν από κάθε άλλη κατοικία που έχει να προσφέρει το νησί, χάρη στην προνομιούχα θέση τους. Η παραλία με τη χρυσή αμμουδιά βρίσκεται μόνο μερικά βήματα μακριά, ενώ απομένει περιορισμένος αριθμός πολυτελών διαμερισμάτων προς πώληση, καθώς το 40% των ακινήτων έχει ήδη πωληθεί ή δεσμευθεί. Το μοναδικό αυτό οικιστικό προϊόν επωφελείται από πλήρες φάσμα υπηρεσιών concierge, ασφαλείας και διαχείρισης ακινήτων ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2020.
 
Από την έναρξη του Έργου τον Ιούλιο του 2010, η Μαρίνα Λεμεσού πρωτοπορεί σταθερά, ως ένας κορυφαίος και καινοτόμος προορισμός σκαφών αναψυχής, ανταποκρινόμενος στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση πολυτελών παραθαλάσσιων κατοικιών. Λαμβάνοντας υπόψη τις προσδοκίες και τις ανάγκες των πελατών της, η Μαρίνα Λεμεσού είναι η πρώτη στο νησί που προσφέρεται ως σταθμός για superyacht, εξυπηρετώντας τόσο τους μόνιμους κατοίκους όσο και τους ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών από τότε που άνοιξε τις πύλες της στο κοινό το 2014.
 
Ενσαρκώνοντας πλήρως την ιδέα του να ζει κανείς πάνω στη θάλασσα, οι επαύλεις  και τα πολυτελή διαμερίσματα βρίσκονται μόλις μερικά βήματα μακριά από το κέντρο της πόλης και μερικά μέτρα μακριά από την παραλία, τα εστιατόρια, τα καταστήματα, το γυμναστήριο, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Οίκοι παγκοσμίου φήμης όπως Graff, Ralph Lauren και Zilli που φιλοξενούνται στο έργο, αποδεικνύουν ότι η Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί κορυφαίο ευρωπαϊκό προορισμό για κάθε πλοιοκτήτη superyacht.
 
Οι επαύλεις με ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού ξεκινούν από €2,9 εκατ. και τα διαμερίσματα του συγκροτήματος Castle Residences, από €1,7 εκατ. Όλες οι οικιστικές μονάδες περιλαμβάνουν πλήρες φάσμα υπηρεσιών όπως διαχείριση ακινήτων, υπηρεσίες concierge και ενοικίασης.
 

Δειτε Επισης

Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο