Το Trilogy Limassol Seafront παρουσιάζει την ιστοσελίδα του

Το Trilogy Limassol Seafront, το πιο πρόσφατο έργο μεγάλης κλίμακας που αναπτύσσεται επί του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού, παρουσιάζει την επίσημη ιστοσελίδα του trilogylimassol.com, προσκαλώντας τους επισκέπτες να ανακαλύψουν διαδικτυακά την πολυαναμενόμενη παραλιακή οικιστική και εμπορική ανάπτυξη και να γνωρίσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του έργου που το καταστούν τον απόλυτο προορισμό για διαβίωση, εργασία και αναψυχή στην Κύπρο.

Με την υψηλή αισθητική που χαρακτηρίζει και το ίδιο το brand, η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει μια φιλική προς τον χρήστη διαδρομή και εύκολη πλοήγηση στο masterplan του έργου και την όλη εμπειρία που προσφέρει το Trilogy – από τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία στους τρεις εμβληματικούς πύργους, μέχρι τις μοναδικές ιδιωτικές εγκαταστάσεις και τη δημόσια πλατεία του έργου. 

Φέροντας την υπογραφή διεθνώς αναγνωρισμένων αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και επαγγελματιών ανάπτυξης γης, το Trilogy Limassol Seafront αποτελεί το νέο έργο - ορόσημο της Cybarco, μιας εταιρείας που έχει καταγράψει επιτυχημένη πορεία άνω των 70 χρόνων. Το έργο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο κέντρο της πόλης και αποτελείται από τρεις εντυπωσιακούς πύργους και ένα προσεκτικά επιλεγμένο μείγμα ιδιωτικών και δημόσιων εγκαταστάσεων, όλα με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.


Έχουν ήδη γίνει κρατήσεις πέραν των €30 εκατ. για τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία του Trilogy στο West Tower με θέα τη θάλασσα – με προγραμματισμένο έτος παράδοσης το 2021.

Δειτε Επισης

Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου