H “LEPTOS CHINESE PROPERTY GAZETTE” γιορτάζει την πρώτη της έκδοση

O ‘Όμιλος Leptos γιορτάζει με υπερηφάνεια την πρώτη δημοσίευση της εφημερίδας “Chinese Property Gazette”, με περισσότερα από 10,000 αντίτυπα να κυκλοφορούν σ ’αυτή την έκδοση, καθώς επίσης και την 22η συνεχή χρονιά από την πρώτη έκδοση της πετυχημένης Αγγλικής / Ρωσικής εφημερίδας του. 
Οι δύο αυτές εφημερίδες του Ομίλου σχεδιασμένες από την έμπειρη Ομάδα του τμήματος Μάρκετινγκ περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων πληροφορίες για τις πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του τόπου, ειδήσεις σχετικά με σημαντικές επενδυτικές εξελίξεις καθώς επίσης τις δραστηριότητες του Ομίλου στο Real Estate, τον Τουρισμό, τα Ταξίδια, την Ιατρική Περίθαλψη, την Εκπαίδευση και ειδικές προσφορές όσον αφορά τα διαθέσιμα ακίνητα.
 
Οι εφημερίδες αυτές διανέμονται δωρεάν και εκδίδονται τέσσερεις φορές τον χρόνο σε 100,000 αντίτυπα  . Είναι διαθέσιμες στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου, σε όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου Leptos Calypso Hotels and Resorts, τα γραφεία πληροφοριών και πωλήσεων ακινήτων, και  σε 100 διαφορετικές άλλες  τοποθεσίες και χώρους στην Πάφο και Λεμεσό. Τα άρθρα τα οποία είναι στα Αγγλικά, Ρώσικα και Κινέζικα είναι πολύ ενδιαφέροντα και ευκολοανάγνωστα.
 
Η κα. Μαριλένα Παναγιωτάκη, στέλεχος στο τμήμα Μάρκετινγκ , υπεύθυνη για τη δημοσίευσή των εφημερίδων, δήλωσε ότι «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την πρώτη έκδοση της Κινέζικης εφημερίδας μας και πιστεύουμε ότι θα είναι τόσο δημοφιλής όσο και η άλλη εφημερίδα που εκδίδουμε τα τελευταία 22 χρόνια στα Αγγλικά και Ρώσικα, η ζήτηση και η κυκλοφορία της οποίας έχει ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες μας. Πρόκειται για μια εξαιρετική παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Ομίλου μας στην Κύπρο και το εξωτερικό, καθώς και για το lifestyle του νησιού μας και ιδιαίτερα της Πάφου η οποία είναι πολύ δημοφιλής τόσο στους τουρίστες όσο και στους επενδυτές ακινήτων.

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου