Συμβόλαια €3 εκατ. για συντήρηση αυτοκινητοδρόμων

InBusinessNews  13/09/2017 11:09
Συμβόλαια €3 εκατ. για συντήρηση αυτοκινητοδρόμων

Συμβόλαια €3 εκατ. για συντήρηση αυτοκινητοδρόμων

InBusinessNews  13/09/2017 11:09

Δύο συμβόλαια υπογράφηκαν την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στο Τμήμα Δημοσίων Έργων για περιοδική συντήρηση αυτοκινητοδρόμων.

RELATED ARTICLES


Συγκεκριμένα, υπογράφηκε το συμβόλαιο για περιοδική συντήρηση αυτοκινητοδρόμων Επαρχίας Λάρνακας (Αρ. Διαγωνισμού:PS/C/782).

Το έργο περιλαμβάνει συνήθεις εργασίες περιοδικής συντήρησης σε τμήματα αυτοκινητοδρόμων στην Επαρχία Λευκωσίας. Πρόκειται για «τεχνικό» έργο και κατατάσσεται στη δεύτερη τάξη.

Το συμβόλαιο υπέγραψαν εκ μέρους της Κυβέρνησης, η Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων, Χρυστάλλα Μαλλούππα και εκ μέρους της εταιρείας «Iacovou Construction Ltd », o Χρίστος Ιακώβου.

Η δαπάνη του έργου είναι €2.144.700,00 (+Φ.Π.Α.). Οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να αρχίσουν τον Νοέμβριο του 2017 και να συμπληρωθούν σε δεκατρείς (13) εβδομάδες.

Εξάλλου, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου υπογράφηκε το συμβόλαιο για Περιοδική Συντήρηση Αυτοκινητοδρόμων Επαρχίας Πάφου.

Το έργο περιλαμβάνει συνήθεις εργασίες περιοδικής συντήρησης σε τμήματα αυτοκινητοδρόμων στην Επαρχία Λευκωσίας. Το Έργο είναι επίσης «τεχνικό» και κατατάσσεται στην τρίτη τάξη.

Το συμβόλαιο υπέγραψαν εκ μέρους της Κυβέρνησης, η Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων, Χρυστάλλα Μαλλούππα και εκ μέρους της εαιρείας «Cyfield Development Public Ltd », η Μάρθα Μενοικιώτου.

Η δαπάνη του έργου είναι €942.827,00 (+Φ.Π.Α.), ενώ οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να αρχίσουν τον Νοέμβριο του 2017 και να συμπληρωθούν σε οκτώ (8) εβδομάδες.

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας