Προ των πυλών το Lidl στη Μουτταγιάκα

Μάριος Ιωάννου  13/09/2017 07:57
Προ των πυλών το Lidl στη Μουτταγιάκα

Προ των πυλών το Lidl στη Μουτταγιάκα

Μάριος Ιωάννου  13/09/2017 07:57

Την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου αναμένεται να λειτουργήσει το νέο κατάστημα της Lidl Cyprus στην περιοχή Μουτταγιάκα της Λεμεσού.

RELATED ARTICLES

Μετά το πρώτο κατάστημα νέας γενιάς, με μοντέρνα αρχιτεκτονική, που εγκαινίασε η εταιρεία τον Μάρτιο του 2017 στο Μενεού, ετοιμάζεται να ανοίξει το δεύτερο κατάστημα για φέτος, ανεβάζοντας τον αριθμό των υπεραγορών της αλυσίδας στις 17.

Διαβάστε ακόμα: Νέο κατάστημα LIDL στο Μενεού

Η έκταση της υπεραγοράς θα είναι περίπου η ίδια με τα υπόλοιπα καταστήματα της εταιρείας.

Ωστόσο, η νέα υπεραγορά στη Μουτταγιάκα θα διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ, ενώ με κυλιόμενες σκάλες οι επισκέπτες θα φτάνουν στο ισόγειο, όπου θα βρίσκεται η υπεραγορά.

Το πετρόκτιστο κτήριο, στο οποίο θα στεγαστεί το νέο κατάστημα της Lidl θα κρατήσει βασικά στοιχεία από την παλιά του μορφή, παρόλο που στον χώρο θα προσδοθούν σύγχρονες πινελιές αρχιτεκτονικής. 
Την ίδια ώρα, η εταιρεία προγραμματίζει νέα επέκταση, η οποία θα υλοποιηθεί από τις αρχές του επόμενου έτους. Σημειώνεται ότι η συνολική αξία των επενδύσεων της Lidl Cyprus που προγραμματίζονται για το 2017 και σχετίζονται με την επέκταση του δικτύου της, το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων και το νέο concept αρχιτεκτονικής ανέρχονται στα €15 εκατ. 

Η πιο ελκυστική και μοντέρνα αρχιτεκτονική των καταστημάτων αναμένεται να βελτιώσει την εμπειρία των καταναλωτών, χαρίζοντας την ίδια ώρα περισσότερη λειτουργικότητα τους συνεργάτες της εταιρείας. 

Διαβάστε ακόμα:

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας