Η Imperio επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της στη Λεμεσό

Η Imperio έχει ανακοινώσει σχέδια για μια καινούρια πολυτελή οικιστική ανάπτυξη αυτό το φθινόπωρο. Η εταιρεία ανάπτυξης γης έχει εξασφαλίσει γη στον Ποταμό Γερμασόγειας στη Λεμεσό και έχει ήδη σχέδια για την ανέγερση συνολικά 8 νέων ευρήχωρων διαμερισμάτων. 

Η κατασκευή των διαμερισμάτων τριών υπνοδωματίων όχι μόνο θα προσφέρει οικονομικά προσιτές επιλογές για όσους επιθυμούν να κάνουν μια νέα επένδυση, αλλά θα ενισχύσει την περιφερειακή οικονομία με την παροχή εργασίας σε τοπικούς εργολάβους μαι υπεργολάβους. Η νέα αυτή οικιστική ανάπτυξη, που θα ονομάζεται Amalfi Residences, θα καλύπτει περίπου 1,500 τ. μ γης στην περιοχή Ποταμού Γερμασόγειας, μόλις 400 μέτρα από την όμορφη ακτογραμμή της Λεμεσού. 

Σχολιάζοντας την επέκταση αυτή, ο Γιάννης Μισιρλής, Διευθυντής της Imperio, είπε: «Ως μία από τις πιο αξιοσέβαστες εταιρείες ανάπτυξης γης, πάντα ψάχνουμε για πιθανές ευκαιρίες ανάπτυξης έργων, και το γεγονός ότι είμαστε σε θέση να αναλάβουμε σε αυτό το στάδιο την ανέγερση ενός ολοκαίνουριου οικιστικού έργου αποτελεί αντανάκλαση της σταθερότητας της εταιρείας μας. Εκτός από την καινούρια αυτή ανάπτυξη, είμαι σε θέση, επίσης, να ανακοινώσω ότι βρίσκεται υπό μελέτη ακόμα ένα άλλο έργο ανάπτυξης, για το οποίο θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες πολύ σύντομα».  

Η Imperio έχει πρόσφατα ολοκληρώσει τις εργασίες στο δημοφιλές έργο Noble Centre στο κέντρο της Λεμεσού, ενώ βρισκόμαστε πολύ μπροστά από το χρονοδιάγραμμα που είχαμε θέσει για την ολοκλήρωση του εντυπωσιακού Belvedere Residences, το οποίο προσφέρει εξαιρετική θέα στην πόλη της Λεμεσού και στη Μεσόγειο. «Οι τελευταίες αυτές εξελίξεις αποτελούν ένδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που κάνουμε τα τελευταία χρόνια και της εμπιστοσύνης που έχουν δείξει στην εταιρεία μας πιθανοί αγοραστές», κατέληξε ο κ. Μισιρλής.

«Τα επίπεδα ζήτησης και αιτημάτων για πληροφορίες στη Λεμεσό αυξάνονται καθώς η εμπιστοσύνη των καταναλωτών αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Έτσι, στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στην ανάγκη αυτή, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών για καινούριες και ποιοτικές κατοικίες», πρόσθεσε ο Γιάννης. Ο Αντώνης Μισιρλής, επίσης διευθυντής στην Imperio, πρόσθεσε: «Η γη που έχουμε αποκτήσει θα αυξήσει τη γεωγραφική μας εξάπλωση σε ολόκληρη την περιοχή, ενώ ταυτόχρονα θα παρέχει ευκαιρίες εργασίας για τους τοπικούς εργολάβους που ενεργούν ως εταίροι μας στη διαδικασία οικοδόμησης».  

Δειτε Επισης

Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate