Το Enterprise Mobility στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού

Στη βάση του, το enterprise mobility management εξασφαλίζει ότι οι mobile συσκευές, εφαρμογές και πλατφόρμες στις οποίες βασίζονται οι εργαζόμενοι παραμένουν ασφαλείς. Μολονότι θα θεωρούσε κάποιος ότι αυτό είναι το δεδομένο στην επιχειρηματική πραγματικότητα, δεν ισχύει. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον το EMM υλοποιηθεί σωστά, θα αποτελέσει σημαντικό λόγο ανάπτυξης για τους λόγους που θα εξηγήσουμε στη συνέχεια.

Αυξημένη παραγωγικότητα

Η χρήση του κατάλληλου EMM ως υποστήριξη του ψηφιακού μετασχηματισμού προσφέρει στους εργαζομένους ολοκληρωμένη και ασφαλή πρόσβαση σε όλα εκείνα τα εργαλεία που χρειάζονται για την εργασία τους. Τα εξορθολογισμένα workflows και οι ασφαλείς διεργασίες καθιστούν ευκολότερο για τους εξ αποστάσεως εργαζομένους να αποκτούν τις ζωτικής σημασίας πληροφορίες άμεσα και αξιόπιστα και να μοιράζονται τις ενημερώσεις ταχύτατα και με ασφάλεια.

Αυξημένη ασφάλεια

Όσο περισσότερες οι πλατφόρμες και τα σημεία πρόσβασης, τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος για την επιχείρηση όσον αφορά τις επιθέσεις, τα κενά ασφαλείας κ.ο.κ. Από την άλλη, μια λύση ΕΜΜ όπως αυτή της SoftOne, θα μειώσει σημαντικά τα κενά που απειλούν τα πολύτιμα στοιχεία της επιχείρησης. Η εδραίωση των ισχυρών πολιτικών ασφαλείας, οι ρυθμίσεις αδειών, η χρήση ψηφιακών πιστοποιητικών και οι πιστοποιήσεις αποτελούν τμήμα μιας σοβαρής στρατηγικής ΕΜΜ που θα ενισχύσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Απρόσκοπτο integration των υπαρχουσών τεχνολογιών

Η υποστήριξη του ψηφιακού μετασχηματισμού με ΕΜΜ θα βοηθήσει την επιτάχυνση της υιοθέτησης των κατάλληλων integrations. Η ορθή διαχείριση των mobile συστημάτων και πλατφορμών θα εξασφαλίσει την ενσωμάτωσή τους με τις βασικές legacy λύσεις. Για παράδειγμα, τα συστήματα CRM και ΗR διαθέτουν πολύτιμα δεδομένα που υποστηρίζουν και ενισχύουν την καθημερινή εργασία. Ένα ασφαλές mobile app θα προσφέρει στους εργαζομένους πρόσβαση σε όλα, μέσα από μια συσκευή ή πλατφόρμα.

Αξιόπιστες πληροφορίες, ορθές αποφάσεις

Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους ακριβείς πληροφορίες για να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Η χρήση του ΕΜΜ ως μέσο εξορθολογισμού συνεπάγεται τη δημιουργία πολύτιμων insights που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τον κλάδο, αφενός για να βελτιώσουν τις διεργασίες και αφετέρου να ενισχύσουν τη σχέση με τους πελάτες.

Βελτιωμένη διαφάνεια

Είναι πολύ εύκολο για τις πολύτιμες πληροφορίες να χαθούν εξαιτίας των περίπλοκων διεργασιών σε μια επιχείρηση. Η εφαρμογή και υλοποίηση του EMM στον ψηφιακό μετασχηματισμό θα αυξήσει σημαντικά τη διαφάνεια. Η σύνδεση των mobile πλατφορμών στις παραδοσιακές legacy πλατφόρμες και το άνοιγμα της ροής των πληροφοριών, σημαίνει ότι όλοι, από τους εργαζόμενους ως τα στελέχη, θα μπορούν να δουν τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή.

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση