Parimatch Tech: Στους τοπ «50 Leaders of Change» του Reuters

Η Parimatch Tech κατατάχτηκε ως ένας από τους «50 ηγέτες της αλλαγής» (50 Leaders of Change) του Reuters. Πρόκειται για μία λίστα όπου αναδεικνύει τις παγκόσμιες εταιρείες που ηγούνται προς το μέλλον και παρουσιάζονται σε μια σειρά από ντοκιμαντέρ. Οι εταιρείες επιλέγονται βάση της καινοτομίας, της τεχνικής εστίασης και της βιωσιμότητας της σύγχρονης βιομηχανίας διαδικτυακής ψυχαγωγίας.

Η Parimatch Tech αναφέρει ότι είναι ένα σημαντικό επίτευγμα από μόνο του, καθώς έγινε στο πλαίσιο της περσινής χρονιάς. Μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, η εταιρεία, καθώς και άλλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή προέρχονται από την Ουκρανία, αντιμετώπισαν πολλές προκλήσεις σε πρωτοφανή κλίμακα. Ωστόσο, ενώ διατηρούσε την εγγενή ευελιξία και την προσαρμοστικότητά της, η Parimatch Tech έκανε αρκετά βήματα που της επέτρεψαν να αποκτήσει δυναμική παρά τον πόλεμο και τις προκλήσεις του.

Έξοδος από τις αγορές της Ρωσίας και της Λευκορωσίας

Μόλις ξεκίνησε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, το συμβούλιο της Parimatch Tech αποφάσισε να αποσύρει το franchise από τη χώρα. Η διαδικασία απόσυρσης του brand από την αγορά ολοκληρώθηκε στις 26 Μαρτίου με την πλήρη αποσύνδεση της πλατφόρμας Parimatch από τη Ρωσία. Λίγους μήνες αργότερα, το καλοκαίρι, η έξοδος της Parimatch Tech από την αγορά της Λευκορωσίας έληξε επίσης με την πώληση της τοπικής επιχειρηματικής μονάδας και τον τερματισμό όλων των σχέσεων.

Επαναεστίαση στρατηγικών στόχων

Η Parimatch Tech επιτάχυνε την υλοποίηση μακροχρόνιων σχεδίων για μετάβαση στον κλάδο B2B και κατά τη διάρκεια του έτους παρουσίασε μια σειρά προϊόντων που ήταν έτοιμη να προσφέρει στους πελάτες της εταιρείας:

● Η πλατφόρμα iGaming, η οποία είναι πλέον μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ανατολική Ευρώπη και χειρίζεται με επιτυχία εκατομμύρια ενεργούς παίκτες.

● Δικαιόχρηση επωνυμίας Parimatch που παρέχει πρόσβαση στην κορυφαία πλατφόρμα της επωνυμίας, αξιόπιστο όνομα και μια τρομερή λίστα παγκόσμιων συνεργασιών.

● Το BaaS, ή Business as a Service, συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας Parimatch Tech, την τεχνογνωσία του κλάδου και την αριστεία διαχείρισης.

Η συμμόρφωση του προϊόντος με τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα επιβεβαιώθηκε από τα πιστοποιητικά GLI19 και GLI33 από την Gaming Laboratories International (GLI). Και η πλατφόρμα προκρίθηκε δύο φορές για βραβεία κύρους του κλάδου: Βραβεία SBC (Πλατφόρμα της χρονιάς) και Βραβεία χειριστή EGR (κατηγορία προϊόντων εσωτερικής χρήσης).

Υποστήριξη της ουκρανικής ανθεκτικότητας

Όλα τα επιτεύγματα του 2022 θα ήταν αδύνατα χωρίς ανθρώπους που, παρά τον πόλεμο, επέδειξαν φανταστικές επιδόσεις σε διάφορους τομείς. Η υποστήριξη προς την Ουκρανία και τους Ουκρανούς, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων της εταιρείας, έγινε ο ακρογωνιαίος λίθος των προσπαθειών της Parimatch Tech τον περασμένο χρόνο.

Τον Μάιο, η εταιρεία άνοιξε ένα νέο γραφείο στην Πράγα της Τσεχικής Δημοκρατίας, το οποίο όχι μόνο συνέβαλε στην επέκταση των επιχειρήσεων στην Ευρώπη, αλλά παρείχε επίσης την απαραίτητη υποστήριξη σε όλους τους εκτοπισμένους λόγω του πολέμου σε όλη την Ευρώπη. Το 2022, το γραφείο της Πράγας από μόνο δέκα άτομα έφτασε να έχει πάνω από 65 υπαλλήλους.

Η Parimatch Tech έφερε συζητήσεις με επίκεντρο την Ουκρανία στη διεθνή σκηνή του Web Summit 2022 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Η ανθεκτικότητα των ουκρανικών επιχειρήσεων και οι ιστορίες της επιτυχίας τους παρά τον πόλεμο έγιναν, για άλλη μια φορά, έμπνευση και πηγή γνώσεων για περισσότερους από 70.000 συμμετέχοντες στο Web Summit.

Από τις πρώτες μέρες της εισβολής, η Parimatch Tech και οι άνθρωποί της βοήθησαν την Ουκρανία στον αγώνα της για ελευθερία: μέσω δωρεών, εθελοντισμού, συντονισμού εταιρικών φιλανθρωπικών έργων και του έργου του Ιδρύματος Parimatch. Προηγουμένως επικεντρώθηκε σε εκπαιδευτικά και αθλητικά έργα για παιδιά, το Ίδρυμα έχει προσθέσει έργα που στοχεύουν να βοηθήσουν τις γυναίκες και τα παιδιά της Ουκρανίας να επιβιώσουν από τον πόλεμο, να φτάσουν στην ασφάλεια και να φροντίσουν τη σωματική και ψυχική τους υγεία. Το 2022, περισσότεροι από 600 άμαχοι απομακρύνθηκαν από τις πληγείσες από τον πόλεμο περιοχές, παρασχέθηκαν περισσότεροι από 60 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας και πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ διατέθηκαν για βοήθεια στα θύματα του πολέμου.

Αυτή η βιώσιμη προσέγγιση, καθώς και ο ισχυρός τεχνολογικός πυρήνας και η εστίαση στην επιτυχία της απόδοσης έγιναν βασικοί παράγοντες για να γίνει η Parimatch Tech ένας από τους 50 ηγέτες της αλλαγής του Reuters. Ό,τι κι αν ακολουθήσει, η εταιρεία, θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την τεχνολογία αιχμής και τους κοινωνικούς στόχους για να οδηγήσει τη βιομηχανία στο βιώσιμο τεχνολογικό της μέλλον.

«Είμαστε στα πρόθυρα μιας πολύ σημαντικής αλλαγής που θα ξεκινήσει επίσημα το B2B ταξίδι μας. Τα σχέδια που έχουμε μπροστά μας είναι φιλόδοξα, ωστόσο είμαστε στο ύψος του στόχου γιατί ο πυρήνας μας παραμένει ίδιος: η πρόκληση είναι μέρος του DNA μας. Και με τέτοια κίνηση, όλα είναι πιθανά! Θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και να επικρατούμε, συμβάλλοντας σε πολλές νίκες του 2023», δήλωσε ο Evgen Belousov, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Parimatch Tech.

Δειτε Επισης

Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας