Αργύρης Αργυρού: Η ψηφιακή μεταμόρφωση χρειάζεται αλλαγή κουλτούρας

Για απλές λύσεις επικοινωνίας για ανάπτυξη των επιχειρήσεων μίλησε ο Αργύρης Αργυρού, Υπεύθυνος Διαχείρισης Υπηρεσιών Τηλεφωνίας και Ιντερνέτ, Επιχειρηματικές Λύσεις, Cyta Business, κατά την παρουσίαση του στο Cyta Business Roadshow, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στη Λεμεσό. 

Όπως είπε, οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν λύσεις που θα τις κάνουν πιο ευέλικτες, όμως η ψηφιακή μεταμόρφωση, όπως τη χαρακτήρισε, χρειάζεται χρόνο και αλλαγή κουλτούρας.

«Η Cyta παρέχει λύσεις, οι οποίες προσαρμόζονται στις δικές τους ανάγκες. Δεν υπάρχει χρέωση και πάμε μαζί χέρι-χέρι. Οι λύσεις είναι στο cloud», τόνισε.

Ο κ. Αργυρού, ανέλυσε τις λύσεις, τα πακέτα και τα χαρακτηριστικά τους, που προσφέρει η Cyta στις επιχειρήσεις, όπως για παράδειγμα το Telephony Small Business.

Μίλησε ακόμη για τα πλεονεκτήματα από την απλοποίηση των επικοινωνιών των πελατών και συνεργατών με την επιχείρηση. Αναφέρθηκε στο σύστημα SaaS και στο πακέτο Microsoft 365, όπου μέσα από τις δυνατότητες τους επιτυγχάνεται καλύτερη απόδοση της εταιρείας και ασφάλεια.

Όσον αφορά το διαδίκτυο, είπε ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι των επιχειρήσεων και όλα είναι στο cloud. Οι επιχειρήσεις και οι πελάτες χρειάζονται περισσότερες ταχύτητες, καθώς ο όγκος των δεδομένων αυξάνεται επιθετικά.

«Η απάντηση που έχουμε να δώσουμε στις επιχειρήσεις είναι το Cyta Fiber. Ειδικά με το πακέτο Internet Business. Έτσι οι επιχειρήσεις έχουν τις ταχύτητες που επιθυμούν», υπογράμμισε.

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»