Cyta: Διάκριση δικτύου ανάμεσα σε ευρωπαϊκούς κολοσσούς και η σημασία

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το δίκτυο της Cyta κατάφερε όχι μόνο να ξεχωρίσει αλλά και να κατακτήσει την υψηλότερη θέση σ’ ότι αφορά τις ταχύτητες του δικτύου κινητής.

Έχοντας απέναντι της δίκτυα κολοσσών της Ευρώπης, αυτό δεν την εμπόδισε από το να εξασφαλίσει και φέτος την τιμητική διάκριση της ανεξάρτητης εταιρείας Ookla®, που είναι η κορυφαία στον κόσμο στον έλεγχο και την ανάλυση του διαδικτύου, στο πλαίσιο των βραβείων Speedtest Awards™.

Το δίκτυο κινητής της Cyta έλαβε έχει βραβευτεί  ξανά ως το γρηγορότερο δικτύο κινητής στην Ευρώπη, κάνοντας τους ανθρώπους του Οργανισμού ιδιαίτερα περήφανους.

Οι βραβεύσεις είναι αποτέλεσμα εκατομμυρίων μετρήσεων που έγιναν σε πραγματικές συνθήκες, μέσω της εφαρμογής Speedtest®, από το σύνολο των Ευρωπαίων καταναλωτών, κατά το 2ο και 3ο τρίμηνο του 2022.

Διαβάστε ακόμα: 

Στην ουσία, η δεύτερη συνεχής διάκριση από την Ookla®, έρχεται να επιβεβαιώσει εκείνο το οποίο υπηρετεί πιστά η Cyta που δεν είναι άλλο από την προσφορά κορυφαίας ποιότητας στους πελάτες του –επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα-. Αυτό είναι κάτι που προκύπτει μέσα από διαχρονικά βέλτιστο σχεδιασμό και ανάπτυξη.

Τη διαφορά που κάνει η CYTA, τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου καταφέρνοντας να ξεχωρίζει και να διακρίνεται, κλήθηκε να σχολιάσει ο CEO του Οργανισμού Ανδρέας Νεοκλέους ο οποίος υπέδειξε ότι όλα αυτά οφείλονται στη στρατηγική που ακολουθείται πιστά από τη Διοίκηση για εκσυγχρονισμό σε όλα τα επίπεδα. Γι’ αυτό, τόνισε, και σε καμία περίπτωση οι επιτυχίες αυτές δεν αποδίδονται σε συγκυρίες και συμπτώσεις.

Σ’ ότι αφορά τη νέα εφαρμογή, επισήμανε ότι το «My Cyta app», αναμένεται πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους και αφορά android και ios. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο κανάλι προσωπικής, ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης και θα προσφέρει πρόσβαση και στο αποκλειστικό Σχέδιο Επιβράβευσης Cyta Rewards με δώρα, εκπτώσεις και μοναδικές εμπειρίες.

 

Δειτε Επισης

Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης