A. Aργυρού: Απλές λύσεις επικοινωνίας για ανάπτυξη των επιχειρήσεων

Απλές λύσεις επικοινωνίας για ανάπτυξη των επιχειρήσεων παρουσίασε κατά τη διάρκεια του Cyta Business Roadshow ο Αργύρης Αργυρού, Υπεύθυνος Διαχείρισης Υπηρεσιών Τηλεφωνίας και Ιντερνέτ, Επιχειρηματικές Λύσεις, της Cyta Business.

Οι επιχειρήσεις ολοένα και περισσότερο βασίζονται στο Internet για τις βασικές εργασίες τους, είπε και εξήγησε: «Οι ΜμΕ χρησιμοποιούν λογισμικές εφαρμογές στο cloud, μοιράζονται μεγάλα αρχεία δεδομένων, και επικοινωνούν μέσω τηλεδιασκέψεων με χρήση φωνής και εικόνας». Ταυτόχρονα, πρόσθεσε ότι τα δεδομένα που διακινεί κάθε επιχείρηση, αυξάνονται ραγδαία από χρόνο σε χρόνο.

Σχετικά με το δίκτυο CYTA FIBER ο κ. Αργυρού υπέδειξε πως αποτελεί την υποδομή που η CYTA προσφέρει στις επιχειρήσεις ώστε να λειτουργούν ταχύτερα και αποδοτικότερα. Ειδικά τα προϊόντα Internet Business με τις ενισχυμένες ταχύτητες αποστολής, δίνουν τη δυνατότητα αξιοποίησης στο μέγιστο εφαρμογών στο cloud.

«Με τη σύνδεση της επιχείρησής σας στο δίκτυο cyta fiber έχετε στη διάθεσή σας ταχύτητες που καλύπτουν τις σημερινές και τις μελλοντικές ανάγκες της επιχείρησής σας για να αναπτυχθεί και να πετύχει στο ανταγωνιστικό εταιρικό περιβάλλον», υπογράμμισε. 

Αναφορά έκανε επίσης, και στην πλατφόρμα cybee. Με αποστολή μηνυμάτων SMS μέσω της πλατφόρμας cybee οι επιχειρήσεις, όπως εξήγησε, έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνουν τους πελάτες σχετικά με τα νέα προϊόντα, τις τρέχουσες προσφορές αλλά και την εξέλιξη της παραγγελίας τους καθώς και συμβάλλει στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων.

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»