Δυναμική επιστροφή για το Cyber Security Conference

Λίγα εικοσιτετράωρα απομένουν για την επιστροφή του Cyber Security Conference. Το σπουδαίο γεγονός για τη ψηφιακή ασφάλεια των επιχειρήσεων επανέρχεται αυτή την Τετάρτη με σκοπό να ενημερώσει τα στελέχη τους, σχετικά με τις σημερινές προκλήσεις του τομέα.

Η ψηφιακή καινοτομία βοηθά τις επιχειρήσεις να ανθίσουν και να προπορεύονται από τον ανταγωνισμό. Ωστόσο, η τεχνολογική επανάσταση ενέχει κινδύνους και δημιουργεί νέα, τρωτά σημεία. Οι εταιρείες πρέπει να εφαρμόζουν στρατηγικές μέσα από τις οποίες θα  είναι στη θέση να εντοπίζουν έγκαιρα τις απειλές και να παραμένουν ανθεκτικές έναντι κάθε μορφής κυβερνοεπίθεσης.

Εξαιρετική πλατφόρμα ενημέρωσης, το 2ο Cyber Security Conference που οργανώνει η IMH στοχεύει στην παροχή πληροφοριών για τη δημιουργία, τη διατήρηση και τη βελτίωση της ψηφιακής ασφάλειας, την προστασία από διαδικτυακές απειλές και την προστασία της ζωτικής σημασίας υποδομής εταιρειών και οικονομικών ιδρυμάτων. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της εκπαίδευσης σχετικά με τον τρόπο πρόληψης, εντοπισμού και άμυνας έναντι των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο και το κοινό που θα παραβρεθεί στις 26 Οκτωβρίου 2022 στο Hilton Nicosia θα έχει πρόσβαση στη πολύτιμη αυτή γνώση.

Λάβετε μέρος στο Συνέδριο και καθορίστε, επίσης, τη στρατηγική σας για ευελιξία και ανθεκτικότητα σε αβέβαιες στιγμές, για ανάπτυξη προγραμμάτων που αντιμετωπίζουν αναδυόμενες απειλές και προηγμένες επιθέσεις. Με τη συμμετοχή σας θα ενημερωθείτε και για προγράμματα αξιολόγησης σχετικά με τον εντοπισμό κινδύνων, απειλών και τρωτών σημείων και το πώς να εντοπίζετε έγκαιρα τους μεγαλύτερους κινδύνους του ψηφιακού μέλλοντος. Οι συμμετέχοντες θα έχουν, εξάλλου, τη δυνατότητα να κατανοήσουν τις περιοχές υψηλού κινδύνου και να υιοθετήσουν μια σύγχρονη προοπτική ασφάλειας, μετατρέποντάς την σε επιχειρηματική λειτουργία και κατ’ επέκταση σε ένα μηχανισμό ανάπτυξης της επιχείρησης.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο απευθύνεται προς όλες, ανεξαιρέτως, τις κυπριακές επιχειρήσεις όλων των κλάδων και μεγεθών. Ιδιαίτερα, αφορά διευθυντικά στελέχη και άτομα υπεύθυνα για τη λήψη αποφάσεων και άλλα ανώτερα στελέχη. Το μεγάλο γεγονός ενδιαφέρει ιδιαίτερα CTOs, CSOs, CISOs CCOs, Συμβούλους Ασφάλειας, Αναλυτές Ασφάλειας, Προγραμματιστές, Λειτουργούς Συμμόρφωσης κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ

 

Πληροφορίες

Οργανωτές: ΙΜΗ, ISACA

Κύριος Χορηγός: Odyssey Cybersecurity

Χορηγοί: ADACOM, Fortinet, GuardByte, KPMG, Stylianos Christoforou & Co, Trust Cyprus Insurance

Ακαδημαϊκός συνεργάτης: UCLan Cyprus

Υποστηρικτές: ESET, Reg4Tech

Με τη στήριξη: ACFE, Cyprus Computer Society, CITEA, Cyprus Tech Association, Digital Security Authority, EnterCY, Εθνική Αρχή Στοιχημάτων

 

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness

Conference Experience Sponsor: Conferience

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»