Ν. Ιωάννου: Μονόδρομος για όλες τις εταιρείες η ψηφιακή αναβάθμιση

InBusinessNews  22/09/2022 17:45
Ν. Ιωάννου: Μονόδρομος για όλες τις εταιρείες η ψηφιακή αναβάθμιση

Ν. Ιωάννου: Μονόδρομος για όλες τις εταιρείες η ψηφιακή αναβάθμιση

InBusinessNews  22/09/2022 17:45

Τα οφέλη και τις προοπτικές ανάπτυξης από τη ψηφιακή αναβάθμιση των ΜμΕ παρουσίασε η Νίκη Ιωάννου, Προϊστάμενη Επιχειρηματικών Λύσεων, Cyta Business.

Όπως εξήγησε, η ψηφιακή αναβάθμιση είναι μονόδρομος για τις ΜμΕ εάν επιθυμoύν να μειώσουν τα λειτουργικά έξοδα, να έχουν καλύτερη επαφή με τους πελάτες και να έχουν ενώπιον τους τα δεδομένα για να μπορέσουν να πάρουν σωστές αποφάσεις.

Μιλώντας στο Cyta Business Roadshow, η κ. Ιωάννου παρουσίασε δεδομένα,  σύμφωνα με τα οποία πέραν του 60% του διαδικτύου αγοράζει online τουλάχιστον ένα προϊόν την εβδομάδα.

Αναφορά έκανε και στο metaverse που πλέον «εισέβαλε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλες τάσεις, όπως η προτίμηση σε βιώσιμα προϊόντα, τις αποδράσεις στο εξωτερικό και την εμφάνιση των digital senior.


Στον κόσμο του διαδικτύου το 87% των Ευρωπαίων

Συνολικά, το 87% του πληθυσμού στην Ευρώπη είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, είπε, με το κινητό να είναι η συσκευή που χρησιμοποιείται περισσότερο. Συνολικά πένε ώρες τις ημέρας ξοδεύονται στο κινητό ενός μέσου χρήστη, επεσήμανε.

Σημαντικές είναι επίσης οι αλλαγές των καταναλωτών μετά την πανδημία. «Ο τρόπος επικοινωνίας έχει αλλάξει αφού για πρώτη φορά πελάτες προχώρησαν σε ψηφιακή ενεργοποίηση με την εταιρεία που συναλλάσσονται κανόνας ηλεκτρονικές πληρωμές κ.α.», εξήγησε η κ. Ιωάννου.

Αλλαγές σημειώθηκαν και στο πεδίο των προμηθευτών με τη χρήση νέων ψηφιακών εργαλείων και την αλληλεπίδραση χωρίς ενδιάμεσους, συμπλήρωσε.

«Η ψηφιακή αναβάθμιση αφορά σε όλες τις εταιρείες», ήταν το καταληκτικό μήνυμα που έστειλε η ομιλήτρια.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας