Η Oracle ανακοινώνει το MySQL HeatWave on AWS

Η Oracle ανακοίνωσε σήμερα ότι η MySQL HeatWave είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Amazon Web Services (AWS). Η MySQL HeatWave είναι η μοναδική υπηρεσία που συνδυάζει OLTP, analytics, machine learning και αυτοματοποίηση που βασίζεται σε machine learning μέσα σε μία μόνο βάση δεδομένων MySQL. Οι χρήστες του AWS μπορούν πλέον να εκτελούν φόρτους εργασίας επεξεργασίας συναλλαγών, ανάλυσης και μηχανικής μάθησης σε μία υπηρεσία, χωρίς να απαιτείται χρονοβόρα επανάληψη ETL μεταξύ ξεχωριστών βάσεων δεδομένων, όπως η Amazon Aurora για την επεξεργασία συναλλαγών και η Amazon Redshift ή η Snowflake on AWS για την ανάλυση και το SageMaker για τη μηχανική μάθηση.

 

"Η Oracle πιστεύει ότι πρέπει να δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα επιλογής. Πολλοί από τους πελάτες μας της MySQL HeatWave μετανάστευσαν από το AWS. Άλλοι επιθυμούν να συνεχίσουν να εκτελούν τμήματα της εφαρμογής τους στο AWS. Αυτοί οι πελάτες αντιμετωπίζουν σοβαρές προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένων των υπέρογκων τελών εξόδου δεδομένων που χρεώνει το AWS και της υψηλότερης καθυστέρησης κατά την πρόσβαση σε μια υπηρεσία βάσεων δεδομένων που εκτελείται στο cloud της Oracle", δήλωσε ο Edward Screven, επικεφαλής εταιρικός αρχιτέκτονας της Oracle. "Αντιμετωπίζουμε αυτά τα ζητήματα, ενώ παράλληλα παρέχουμε εξαιρετικές επιδόσεις και τιμές στις επιδόσεις συναλλαγών, ανάλυσης και μηχανικής μάθησης σε σύγκριση με άλλους παρόχους cloud βάσεων δεδομένων - ακόμη και τις ίδιες τις βάσεις δεδομένων της Amazon που τρέχουν στο AWS, όπου θα πίστευε κανείς ότι θα είχαν πλεονέκτημα. Θέλαμε να προσφέρουμε στους πελάτες του AWS αυτή την επιλογή για να επωφεληθούν από την καινοτομία MySQL HeatWave χωρίς να μετακινήσουν τα δεδομένα τους από το AWS ή χωρίς οι προγραμματιστές να χρειαστεί να μάθουν μια νέα πλατφόρμα".

 

Στο πλαίσιο των σημερινών ειδήσεων, η Oracle παρουσιάζει επίσης αρκετές νέες δυνατότητες και συγκριτικά στοιχεία για το MySQL HeatWave on AWS. Βρείτε τις λεπτομέρειες των νέων δυνατοτήτων και λειτουργιών εδώ: https://www.oracle.com/mysql/

 

 

Έτοιμοι για το Distributed Cloud

 

Η MySQL HeatWave είναι διαθέσιμη σε πολλά clouds σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των OCI, AWS και Microsoft Azure στο εγγύς μέλλον. Είναι διαθέσιμο στις εγκαταστάσεις ως μέρος του Oracle Dedicated Region Cloud@Customer για οργανισμούς που δεν μπορούν να μεταφέρουν τα φορτία εργασίας των βάσεων δεδομένων τους στο δημόσιο cloud. Οι πελάτες μπορούν επίσης να αναπαράγουν δεδομένα από τις τοπικές εφαρμογές MySQL OLTP στις εγκαταστάσεις τους στο MySQL HeatWave στο AWS ή στο OCI για να αποκτήσουν αναλύσεις σχεδόν σε πραγματικό χρόνο. Το MySQL HeatWave τρέχει πάντα την τελευταία έκδοση της βάσης δεδομένων MySQL, κάτι που δεν ισχύει για πολλές από τις άλλες υπηρεσίες που βασίζονται στη MySQL.

 

"Ενώ η AWS προσφέρει μια πληθώρα υπηρεσιών βάσεων δεδομένων νέφους εξειδικευμένων για κάθε τύπο δεδομένων και δυνατότητα, η MySQL HeatWave στην AWS ακολουθεί τη στρατηγική της Oracle για συγκλίνουσες βάσεις δεδομένων - προσφέροντας συναλλαγές, αναλύσεις, ML και αυτοματοποίηση Autopilot σε μία βάση. Για τους χρήστες του AWS, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν χρεώσεις για πρόσθετες υπηρεσίες, επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, τέλη εξόδου δεδομένων, συνδέσμους και πολλά άλλα. Για τις ομάδες πληροφορικής και τους προγραμματιστές που έχουν επίγνωση του κόστους, η MySQL HeatWave στο AWS αντιπροσωπεύει έναν εντελώς νέο υπολογισμό TCO με μηδενικό κόστος για τις υπηρεσίες που είναι πρόσθετες υπηρεσίες στο AWS και χωρίς τέλη εξόδου δεδομένων", δήλωσε ο Marc Staimer, ανώτερος αναλυτής της Wikibon. "Και ακριβώς όπως ο Usain Bolt άφησε όλους τους ανταγωνιστές του στη σκόνη και έθεσε νέα παγκόσμια ρεκόρ που δεν έχουν καταρριφθεί ακόμη, τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα συγκριτικής αξιολόγησης επιδόσεων τιμής αποδεικνύουν ότι η MySQL HeatWave on AWS είναι 7X καλύτερη από την Amazon Redshift. Αν ακολουθήσετε τα χρήματα, η επιλογή είναι εύκολη".

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση