Epic Mobile Security: Προστάτευσε κινητό και προσωπικά σου δεδομένα

Το κινητό τηλέφωνο αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου. Κρατάς μέσα σε αυτό τα πιο προσωπικά σου στοιχεία, φωτογραφίες, αναμνήσεις, επαφές, τραπεζικούς λογαριασμούς και κωδικούς. Κρατάς ουσιαστικά μέσα σε αυτό, τη ζωή σου.

Σκέφτηκες ποτέ πόσο εκτεθειμένα είναι όλα αυτά τα προσωπικά δεδομένα και πόσο θα αναστάτωνε τη ζωή σου η απώλειά τους ή ακόμη χειρότερα η κλοπή τους από επιτήδειους;

Οι κυβερνοεπιθέσεις και οι απειλές μέσω κινητών συσκευών έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, ενώ αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη αύξηση μέσα στον επόμενο χρόνο. Ο λόγος είναι απλός, η ανοδική τάση της χρήσης των κινητών συσκευών τόσο σε ψυχαγωγικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και η συνεχής σύνδεσή μας στο διαδίκτυο, μας αφήνουν εκτεθειμένους απέναντι σε απειλές όπως: ηλεκτρονικό ψάρεμα (Phishing), μολυσμένες εφαρμογές που θα μπορούσαν μέσω trojans να πάρουν τον  πλήρη έλεγχο του κινητού μας, μολυσμένα αρχεία σε email, σύνδεση σε δημόσια δίκτυα Wi-Fi που μπορεί να μην είναι αρκετά ασφαλή κ.ά.

Πλέον, υπάρχει τρόπος να προστατεύσεις τα προσωπικά σου δεδομένα από κάθε πιθανή επίθεση και να χρησιμοποιείς το κινητό σου χωρίς κανένα άγχος όπου και να βρίσκεσαι, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η Epic, το #1 δίκτυο κινητής in test, πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά και γίνεται ο πρώτος πάροχος στην Κύπρο που προσφέρει εφαρμογή ασφαλείας κινητού στους συνδρομητές της, παρουσιάζοντας στην κυπριακή αγορά το Epic Mobile Security app.

Η προστασία του κινητού σου γίνεται εύκολα, αυτόματα και άμεσα. Η εφαρμογή ελέγχει σε πραγματικό χρόνο την ασφάλεια κάθε δικτύου που ενώνεται το κινητό σου, κάθε εφαρμογής που κατεβάζεις, κάθε ιστοσελίδας που επισκέπτεσαι, προειδοποιώντας σε άμεσα για ενδεχόμενες απειλές και μπλοκάροντας κάθε πιθανό εισβολέα.  

Το Εpic Mobile Security προστατεύει από κυβερνοεπιθέσεις που θέτουν σε κίνδυνο τα προσωπικά σου δεδομένα όπως φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία, επαφές, καθώς και τραπεζικούς κωδικούς. Παρέχει επίσης ενημέρωση με στατιστικά στοιχεία και πληροφορίες, που αφορούν την άμυνα της συσκευής σου, τις συνολικές επιθέσεις που αποκρούστηκαν, τα σκαναρίσματα που έγιναν και τις απειλές που εντοπίστηκαν, επιτρέποντάς σου ανά πάσα στιγμή να έχεις λεπτομερή ενημέρωση.

Δοκίμασε σήμερα την εφαρμογή Εpic Mobile Security δωρεάν, για τα δυο πρώτα μηνιαία πάγια και μετά με μόνο 1.99 ευρώ το μήνα και απόλαυσε όλες τις δυνατότητες του κινητού σου με απόλυτη ασφάλεια.

Η υπηρεσία είναι αποκλειστικά διαθέσιμη για τους συνδρομητές της Epic. Στείλε τώρα “Security On” στο 8060 και ενεργοποίησε άμεσα την εφαρμογή, ή κάλεσε στο 136 ή επισκέψου ένα κατάστημα της Epic.

Περισσότερες πληροφορίες για το Εpic mobile security στο www.epic.com.cy.

Σχετικά με την Epic

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο. Η Epic παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 19 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Το 2019, προχώρησε στην υλοποίηση της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε ποτέ, για ένα ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο, με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν και με μεγάλη ευρυζωνική κάλυψη.

Aπό το 2020, η Epic βραβεύτηκε πέντε φορές, λαμβάνοντας 3 φορές το βραβείο "Best Mobile Network in Test" από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο "Fastest Mobile Network in Cyprus" από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla.

Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»