Softline: Πιστοποιημένη Καινοτόμος Επιχείρηση από το Υφ. Καινοτομίας

Η Softline Computer Systems, όντας εταιρεία τεχνολογίας επενδύει και αναπτύσσει συνεχώς τα ήδη καινοτόμα προϊόντα της, βασιζόμενη στις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και στις ανάγκες των πελατών της και της αγοράς για περισσότερα από 26 χρόνια. 

 

Το λογισμικό οργάνωσης δικηγορικών γραφείων, Zygos καθώς και το λογισμικό οργάνωσης λογιστικών/ελεγκτικών και fiduciary providers, Altis, χρησιμοποιούνται σήμερα σε περισσότερα από 250 γραφεία σε όλη την Κύπρο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην αύξηση της παραγωγικότητας μέσα από την απλοποίηση των καθημερινών διαδικασιών μιας εταιρείας, αλλά και στην μείωση του λειτουργικού κόστους μέσα από εξοικονομήσεις που επέρχονται από την χρήση της τεχνολογίας.

 

Μετά την τιμητική συμπερίληψη της στην λίστα Deloitte Fast 50 DME, με τις 50 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες τεχνολογίες στην περιοχή MENA, η Softline Computer Systems επιτυγχάνει μια ακόμα διάκριση. Το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κύπρου την έχει πιστοποιήσει σαν καινοτόμο μικρομεσαία επιχείρηση και την έχει συμπεριλάβει στην σχετική λίστα.

 

Με την πιστοποίηση αυτή η εταιρεία πλέον λαμβάνει ευκολότερα πρόσβαση σε κεφάλαια τα οποία ενισχύουν τις δραστηριότητες έρευνας και καινοτομίας που η εταιρεία ήδη τρέχει καθημερινά. Επίσης μέσω αυτής της πιστοποίησης η εταιρεία μπορεί να απορροφήσει επενδύσεις μέσω του σχεδίου κινήτρων προσέλκυσης επενδύσεων που προσφέρεται από την Κυβέρνηση μιας και τυχόν επενδύσεις σε πιστοποιημένους καινοτόμους οργανισμούς επιφέρουν φοροελαφρύνσεις στους δυνητικούς επενδυτές.

 

www.softline.com.cy / www.getzygos.com / www.withaltis.com

Δειτε Επισης

Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One