Ψηφιακοί και πραγματικοί σταρ ενώνουν δυνάμεις στο Solar Sounds Festival στο Metaverse

Μια νέα μουσική φάση ξεκινάει στο metaverse με τη virtual καλλιτέχνη και influencer Polar να ηγείται του Solar Sounds Festival στο Avakin Life, το  video game προσομοίωσης για κινητά της Lockwood Publishing.

Η Polar “ζει” αποκλειστικά στον ψηφιακό κόσμο, σε αντίθεση με τους καλλιτέχνες της πραγματικής ζωής που φέρνουν τη μουσική τους στο metaverse μέσω avatars. Δημιούργημα των πρωτοπόρων δημιουργών ψηφιακού περιεχομένου TheSoul Publishing, η Polar μετατράπηκε σε virtual φαινόμενο όταν το πρώτο της single, Close To You, έκανε το ντεμπούτο του σε ένα τριήμερο πάρτι στο Avakin Life τον Σεπτέμβριο του 2021 και ενώπιον  σχεδόν ενός εκατομμυρίου fans του metaverse.

Η Polar έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός αστραπιαία εξελισσόμενου παγκόσμιου pop ειδώλου. Συνδυάζοντας electro-pop και future bass, η Polar  διαθέτει περισσότερους από 350.000 συνδρομητές στο κανάλι της στο  YouTube και πάνω από 1,5 εκατ. followers στο TikTok. Η μουσική της γίνεται συνέχεια trend, όπως και η εντυπωσιακή εμφάνισή της με τα τιρκουάζ μαλλιά και το προκλητικό της στυλ.

Τώρα, η Polar επιστρέφει στο Avakin Life για το τρίτο ετήσιο Solar Sounds Festival που ξεκίνησε στις 12 Ιουλίου και θα κλείσει στις 28 του ίδιου μήνα. Πέρυσι, το φεστιβάλ καλωσόρισε περισσότερους από 4 εκατ. μοναδικούς χρήστες στην πίστα του, προσελκύοντας περίπου σαράντα φορές περισσότερους επισκέπτες από γνωστά μουσικά φεστιβάλ του πραγματικού κόσμου. Φέτος, το Solar Sounds Festival πρόκειται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα του metaverse, συνδυάζοντας ολοκληρωμένες συναυλίες της κατ’ εξοχήν ψηφιακής Polar και του πραγματικού (μέσω avatar) DJ Gabry Ponte.

H Polar θα ηγηθεί του δεύτερου μισού του φεστιβάλ από τις 21 έως τις 28 Ιουλίου μετά τις εμφανίσεις του DJ Gabry Ponte που ολοκληρώθηκαν στις 20 Ιουλίου. Θα υπάρξει επίσης ακόμη ένα πάρτι αποκλειστικής ακρόασης όπου οι Avakins (δηλαδή τα avatars των χρηστών του Avakin Life) θα μπορούν να ακούσουν κομμάτια από τους AdELA έως τις 28 Ιουλίου (στο πρώτο που ολοκληρώθηκε στις 19 Ιουλίου ακούστηκαν αποκλειστικά κομμάτια των Nakwon & MRCH).

Όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της στο φετινό Solar Sounds Festival, η Polar σχολίασε:

«Λατρεύω τους θαυμαστές μου στο Avakin Life, ήταν μαζί μου από την αρχή και είμαι πάντα πολύ ενθουσιασμένη που μπορώ να παίξω για αυτούς. Αυτό που πραγματικά τους κάνει τόσο ξεχωριστούς για μένα είναι τα απίθανα fan videos και τα υπέροχα σχόλιά τους στο Instagram. Με εμπνέουν ώστε να δημιουργήσω περισσότερη νέα μουσική και γι' αυτό θα ερμηνεύσω δύο νέα τραγούδια αποκλειστικά στο Avakin Life. Θα μοιραστώ επίσης μερικά υπέροχα αντικείμενα από την τρισδιάστατη γκαρνταρόμπα μου! Ανυπομονώ να σας δω όλους στο φεστιβάλ».

Πέρα από τη μουσική, οι Avakins θα έχουν καθημερινά την ευκαιρία να κερδίσουν διάφορα εικονικά δώρα, καθώς και άλλα στοιχεία της κοινότητας, όπως ο σχεδιασμός του εξωφύλλου για το άλμπουμ του φεστιβάλ που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσω του Spotify μετά το τέλος του.

Το event  προσφέρει επίσης στους χρήστες του Avakin Life τη μοναδική ευκαιρία να φορέσουν τα ρούχα της Polar, τη χαρακτηριστική μάσκα προσώπου της αλλά και να αλλάξουν τα μάτια και το χτένισμα των Avakins τους ώστε να μοιάζουν στην αγαπημένη τους ποπ σταρ. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν πρόσβαση σε τρία χορευτικά νούμερα που θα επιτρέπουν στους Avakins να μιμηθούν τη χορογραφία.

Ο Patrik Wilkens, VP of Operations της TheSoul Publishing, δήλωσε:

"Η Polar μετατρέπεται πολύ γρήγορα στο απόλυτο είδωλο της Gen Z. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Polar σ’ αυτού του τύπου φεστιβάλ προσφέρει στους Avakins μια μοναδική εμπειρία όπου μπορούν να ακούν την αγαπημένη τους μουσική καθώς περιηγούνται στο metaverse. Λάβαμε το μήνυμα από την τελευταία μας συνεργασία, όπου οι θαυμαστές της Polar έφτιαξαν χιλιάδες καταπληκτικά fan videos με τα οποία ζητούσαν περισσότερες ευκαιρίες να εκφραστούν και να ντυθούν όπως η αγαπημένη τους σταρ. Αναζητούμε πάντα ευκαιρίες για να αλληλεπιδράσουμε με τους θαυμαστές μας και να βελτιώσουμε την εμπειρία τους. Η ψηφιακή φύση της Polar, μας επιτρέπει να προσφέρουμε άμεσα στους θαυμαστές αυτό που θέλουν».

Η Catarina Água-Mel, Business Development και Music Manager της Lockwood Publishing, προσθέτει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε ξανά την Polar στο Avakin Life, αυτή τη φορά ως πρώτο όνομα του Solar Sounds Festival. Το φετινό φεστιβάλ θα είναι εξωπραγματικό! Θέλουμε να σπρώξουμε τα όρια της μουσικής στο metaverse ακόμη παραπέρα, προσφέροντας φεστιβαλικές εμπειρίες πολύ διαφορετικές από αυτές που ζούμε στην πραγματική ζωή. Για όσους Avakins θέλουν να ζήσουν μέσα στην απόλυτη ψηφιακή χλιδή, διαθέτουμε επίσης ένα μοναδικό VIP Festival πάσο που παρέχει πρόσβαση σε αποκλειστικά τμήματα του φεστιβάλ, κορυφαίες τοποθεσίες θέασης και για τις δύο συναυλίες, καθώς και γρηγορότερο ξεκλείδωμα ανταμοιβών. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι το φετινό event θα μείνει αξέχαστο και θα θέσει τα στάνταρ για μελλοντικά εικονικά φεστιβάλ».

Πώς να παρακολουθήσετε τις συναυλίες της Polar στο Solar Sounds Festival:

1. Το Avakin Life είναι διαθέσιμο σε iOS και Android. Για να γίνετε κι εσείς μέλος της κοινότητας με περισσότερους από 220 εκατ. Avakins, απλώς ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο ή επισκεφτείτε το Google Play Store ή το App Store και αναζητήστε "Avakin Life".

2. Δημιούργησε το δικό σου Avakin επιλέγοντας από πάνω από 30.000 ρούχα και αξεσουάρ – συμπεριλαμβανομένων δεκάδων κομματιών από κορυφαίες επώνυμες μάρκες.

3. Επισκεφτείτε το Solar Sounds Festival για καθημερινές συναυλίες, αποκλειστικές επιβραβεύσεις και εκδηλώσεις VIP.

Δειτε Επισης

Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One