Kατανοώντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Η ανθρωπότητα οδεύει προς μια ψηφιακή εποχή όπου τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι το διαδίκτυο, η συνδεσιμότητα, οι τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών, η τεχνητή νοημοσύνη και η χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας. Μια εποχή που ακόμη και οι πολεμικές επιθέσεις ξεπερνούν πλέον τον συμβατικό χαρακτήρα και παίρνουν τη μορφή κυβερνοαπειλών.

Κατανοώντας την αναγκαιότητα της μετάβασης στην ψηφιακή εποχή, θα μπορούσαμε να θυμηθούμε τη θεωρία του Charles Darwin για τη βιολογική εξέλιξη μέσω της φυσικής επιλογής και τα λόγια του: «Δεν είναι τα πιο δυνατά είδη που επιβιώνουν ή τα πιο έξυπνα, αλλά αυτά που ανταποκρίνονται καλύτερα στις αλλαγές». Ακολουθώντας το ίδιο σκεπτικό, αλλάζει το περιβάλλον, οι ανάγκες των πελατών, ο ανταγωνισμός και η μορφή προϊόντων και υπηρεσιών που εξελίσσονται, άρα οι εταιρείες πρέπει να ανταποκρίνονται και να εξελίσσονται ταυτόχρονα.

Μια εξαιρετική παρουσίαση του ζητήματος αναμένεται να κάνει ο Chief Digital and Information Officer της Jumar, Chris Weston, στο πλαίσιο του Digital Cyprus Conference – The Technology Revolution Reshaping Business που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου 2022. Ο Weston θα εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι ένα βασικό στοιχείο  για τον επιχειρηματικό κόσμο, που γίνεται σταδιακά η μεγαλύτερη στρατηγική πρόκληση. Yπάρχει άμεση και επιτακτική ανάγκη προσαρμογής των εταιρειών και ο ρόλος των ανθρώπων της τεχνολογίας είναι καθοριστικός και το θέμα αυτό θα τεθεί επί τάπητος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Weston.

Στο Συνέδριο, κορυφαίοι ειδικοί του ψηφιακού κόσμου θα παρουσιάσουν το μέλλον της τεχνολογίας και τις μεγάλες νέες τάσεις που αναμένεται να αναδιαμορφώσουν το επιχειρηματικό και κοινωνικό τοπίο τα επόμενα χρόνια, ενώ το κοινό θα ανακαλύψει βασικές στρατηγικές για επιτυχία στην digital εποχή.  Με τη συμμετοχή τους θα ανακαλύψουν επίσης κρίσιμες τεχνολογίες και προσεγγίσεις που απαιτούνται για τη λήψη καλύτερων επιχειρηματικών αποφάσεων, τη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας, την ενίσχυση της αφοσίωσης των πελατών και την προώθηση της ψηφιακής κουλτούρας εντός του οργανισμού τους.

Το μεγάλο γεγονός απευθύνεται σε στελέχη C-level κυπριακών εταιρειών από όλους τους τομείς της οικονομίας και σε υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που επιδιώκουν να εξερευνήσουν και να αξιολογήσουν νέες τεχνολογίες και στρατηγικές προσεγγίσεις για την προώθηση της καινοτομίας και την εγκαθίδρυση ψηφιακής κουλτούρας στην επιχείρησή τους.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: CITEA

Συντονιστής: IMH

Κύριος Χορηγός: ECOMMBX

Χορηγοί: Hellenic Bank, JINIUS by Bank of Cyprus, KPMG, Kyndryl, NetU, SoftOne, YouDream

Εκθέτες: Datatech, Ralliton

Υποστηρικτής: IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ

Με την Στήριξη: EnterCY, Invest Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση