Xenatus Global: 'Εμπιστος συνεργάτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό εταιρειών

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός (DT) είναι σήμερα πιο σημαντικός από ποτέ. Το νέο επιχειρηματικό τοπίο όπως διαμορφώθηκε από την πανδημία και τις συνεχιζόμενες προκλήσεις έχει αναδείξει τη σημασία της επιχειρηματικής συνέχειας.

Τι είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός;

Είναι το αποκορύφωμα των συνεχιζόμενων διαδικασιών που αναλαμβάνουν οι οργανισμοί για να γίνουν πιο ανθεκτικοί και προσαρμόσιμοι στις ταχέως μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Η τεχνολογία επιτρέπει αυτή την αλλαγή, δίνοντας στις εταιρείες τη δυνατότητα να έχουν όλες τις διαδικασίες και τις πληροφορίες που χρειάζονται για να παρέχουν τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες τους.

Ως πολυεθνικός συνεργάτης Microsoft Gold Partner και Microsoft Certified ISV, η Xenatus Global εμπιστεύεται από κορυφαίες επιχειρήσεις, τοπικά και ανά το παγκόσμιο, ως ο εταίρος επιλογής για τη διασφάλιση επιχειρηματικής συνέχειας και λειτουργικής σταθερότητας.

Ως κορυφαίος πάροχος για επιχειρηματικές λύσεις προγραμματισμού επιχειρησιακών πόρων (Enterprise Resource Planning, ERP), Cloud, αυτοματισμού και πολλών άλλων, η Xenatus Global βοηθά τους οργανισμούς να μετασχηματιστούν ψηφιακά για να προσαρμοστούν στην ψηφιακή εποχή, να βελτιστοποιήσουν τα εταιρικά αποτελέσματα και να επιταχύνουν την ανάπτυξη. Αυτό το επιτυγχάνει μέσω μιας εξατομικευμένης, πελατοκεντρικής προσέγγισης και εύρωστων τεχνολογικών λύσεων, όπως το Microsoft Dynamics 365 Business Central και την Microsoft Power Platform.

 

Το Dynamics 365 Business Central είναι μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης επιχειρήσεων που βοηθά τόσο τις αναπτυσσόμενες όσο και τις καθιερωμένες επιχειρήσεις να συνδέσουν τα οικονομικά στοιχεία, τις πωλήσεις, τις υπηρεσίες και τις λειτουργίες τους ούτως ώστε να βελτιστοποιήσουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες, να βελτιώσουν την επικοινωνία με τους πελάτες και να παίρνουν καλύτερες αποφάσεις. Το Dynamics 365 Business Central είναι βελτιστοποιημένο για το Cloud και ενσωματωμένο στο Microsoft 365, το Power BI και πολλές άλλες λύσεις στο οικοσύστημα της Microsoft.

Ως ένα από τα πιο δημοφιλή ERP στον κόσμο, το Dynamics 365 Business Central είναι κατασκευασμένο για προσαρμοστικότητα και επεκτασιμότητα. Με χιλιάδες χρήσιμες εφαρμογές από το Microsoft AppSource επικεντρωμένες στον τομέα και αλλού, και την ευελιξία η τελική σας λύση να είναι εξατομικευμένη για τις ακριβείς σας ανάγκες, το Dynamics 365 Business Central είναι η ιδανική θεμελιώδης τεχνολογία για κάθε επιχείρηση.

Όταν πρόκειται για πραγματικά επιχειρηματικά προβλήματα, το Business Central έχει όλες τις απαντήσεις.

Συνδέστε την Επιχείρησή σας

Γιατί να χάνεται χρόνος σε αυτόνομα συστήματα που δημιουργούν μη συνδεδεμένες διαδικασίες και απαιτούν περαιτέρω δαπανηρές ενσωματώσεις;

Τώρα, με μία μόνο λύση, μπορείτε να συνδέσετε ανθρώπους, διαδικασίες και δεδομένα για να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας, από την αρχή μέχρι το τέλος. Ενοποιήστε την επιχείρησή σας, από τα χρηματοοικονομικά και τις διαδικασίες μέχρι τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, με μια ολοκληρωμένη, σύγχρονη λύση.

Τρέξτε την επιχείρησή σας από οπουδήποτε

Χρειάζεστε την ίδια ισχυρή, διαισθητική εμπειρία για όλες τις αναπτύξεις και συσκευές;

Αναπτύξτε στο Cloud, στις εγκαταστάσεις σας ή με υβριδική προσέγγιση. Διασφαλίστε τη διαθεσιμότητα των δεδομένων σας, τη συμμόρφωση και τις ανάγκες ασφαλείας σας με την πιο πρόσφατη τεχνολογία της Microsoft για να μπορείτε να διευθύνετε με σιγουριά την επιχείρησή σας, από οπουδήποτε και οποιαδήποτε ώρα.

Ξεκινήστε και Αναπτυχθείτε Εύκολα

Το Business Central βάζει την ευελιξία στην καρδιά της επιχείρησής σας, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε γρήγορα, να αναπτυχθείτε σύμφωνα με τον δικό σας ρυθμό και να προσαρμοστείτε σε πραγματικό χρόνο. Επιπρόσθετα, μπορείτε να καλύψετε τις μοναδικές σας επιχειρηματικές ανάγκες με άμεσα διαθέσιμες πρόσθετες εφαρμογές και λύσεις.

Μπορείτε επίσης να διευρύνετε τη λύση με βελτιώσεις εστιασμένες στον κλάδο σας, έτσι ώστε να ταιριάζει με τις εργασίες σας και να επεκτείνεται σύμφωνα με τη μελλοντική σας ανάπτυξη.

Εμπιστευτείτε τους Ειδικούς

Διαμορφώστε το μέλλον σας μαζί με την Xenatus Global, τους ειδικούς που εμπιστεύονται εκατοντάδες οργανισμοί για λύσεις ERP, Cloud και ψηφιακού μετασχηματισμού. Αυξήστε την κερδοφορία και ενισχύστε την επιχειρησιακή ετοιμότητα της εταιρείας σας με το Microsoft Dynamics 365 Business Central, το απόλυτο διατερματικό σύστημα ERP με βάση Cloud για τη διαχείριση επιχειρήσεων.

Γενικά, με συνεργάτες όπως την Xenatus Global και τη Microsoft, έχετε το πλεονέκτημα να βρίσκεστε πάντα στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων, έτσι ώστε να προσφέρετε στους πελάτες σας τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Contact us: +35725360900 

https://www.xenatusglobal.com/business-central-promo2022

 

 

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση